We're in, but uninvited 8

Nummertje acht!! :D


Toen er iemand op de deur klopte...

Mogelijke uitkomsten

(10 x uitgekomen)

Sarah schrijft :D

Geschrokken door het plotselinge geluid beginnen ik en Celine te flippen. 'Waar kunnen wij ons verstoppen?' Vragen we in paniek. Blijkbaar was heteen grappig zicht ons door de kamer zien rond te rennen want iedereen van Tokio Hotel ligt plat. Dan gaat Georg rustig de deur opendoen terwijl wij nog niet verstopt zijn.

Snel duiken wij achter de zwarte bank die in het kamertje staat. Al snel hoor ik de deur weer dichtgaan. 'Jullie kunnen tevoorschijn komen hoor, roept Bill, nog steeds luid lachend. Mijn hoofd verschijnt boven de bank, zodat ik kan kijken wie er de kamer is binnengekomen.

'Dit is Andreas' stelt Tom de blonde jongen voor. 'Andreas, dit zijn...' Tom lijkt diep na te denken om onze namen 'Hoe noemden jullie?' vraagt hij daarna naar ons gericht. 'Ik ben Sarah' Zeg ik terwijl ik al naast de bank ga staan in plaats van erachter. 'En ik Celine' zegt een raar schepsel naast mij. (Sry Celien, moest gwn ff xD)

Zijn jullie die fameuze meisjes die de security te snel af waren? vraagt Andreas. 'Jep!' antwoorden we trots in koor. 'Hoe hebben jullie dat eigenlijk gedaan?' vraagt Gustav geïntereseerd.
Celine: 'Wel....'


celine schrijft^^
ö da raar schepsel naast mij ö
hoe durf je :P


celine:wel...wij zijn door dat rooster hierboven vanuit de bezemkast naar hier geklommen^^ je ziet andreas ongelovig kijken.bill:dat is waar want die twee zijn hier net naar beneden gevallen.:D 'anders gaat dat niet zo makkelijk hoor' zeg ik snel.ik zie de jongens lachen en celine kijkt mij raar aan.'wat?'roep ik verbaast uit.georg:je broek staat openxD je begint te blozen en draait je om terwijl je je broek dichtdoet.celine is mij nu samen met de jongens aan het uitlachen.ik draai mij terug om maar dan word er weer aan de deur geklopt.ik kijk razendsnel naar celine en zie haar weer paniekerig naar mij kijken.wij kijken dan samen naar bill maar hij steekt zijn handen in de lucht.bill:deze keer verwachten we niemand.er word weer op de deur geklopt en ik en celine lopen samen met andreas achter de zetel want andreas mocht hier normaal ook niet zijn.de deru gaat open en we zien securitie staan.securitieman:jullie moeten nu naar de chinksters en dan moeten jullie op.ik zie tokio hotel verwijnen en ik,celine en andreas staan op en gaan in de zetel zitten.

'en wat nu?'vraag ik terwijl ik celine naar de zakken chips zie lopen.'wat dacht je van dit?'ik zie celine de zakken chips pakken en met een grijns naar ons komen lopen.andreas:ik wil de paprika!'ik pak de zoute'zegt celine ne ze gooit het laatste pak chips naar mij toe.'ik heb lekker grills:P'andreas:is niet lekker.'jawel veel lekkerder:D'verdedig ik me. ik loop naar de de fles cola en neem er een slok van.'iemand?'celine en andreas komen allebei op me afgelopen terwijl ze nog volop chips zijn aan het eten.andreas neemt de fles uit mijn handen en neemt een slok terwijl hij wegloopt van celine want zij wilt dat duidelijk ook.ze springt op zijn rug en neemt de fles cola van hem af en begint ervan te drinken.ze springt van andreas zijn rus af en zet de fles cola terug op tafel waar hij stond alleen is hij nu al halfleeg. ik:en als we nu eens stiekem...

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • MissCrowley

    stiekem.... stiekem wat?

    :O

    Ik ga het weten als we beginnen aan de volgende :P


    leuk hoor, mijn broek stond open :$

    Nu durft da schepsel wel spreke he (puh)

    Nu ja, laten we beginnen aan de volgende (A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?