The pornstar 69

enjoy

Mogelijke uitkomsten

hoofdpijn .. (80 x uitgekomen)

tom pov

gustav kruipt van uit de zetel recht en neemt een flesje in zijn hand , 'beste billlie , drink gezellig mee , en ontdek het zelf' giechelt hij .
bill kijkt raar , maar knikt , hij opent het flesje en drinkt er aan .
het flesje is snel leeg en het volgende volgt , snel daarna is hij ook wat aangeschoten en liggen jullie met de slappe lach verspreid over de hele woonkamer , je bent nog best nuchter en geniet dan ook van elk moment dat je bill in zijn boxer ziet .
georg en gustav maken zich er ook niet zoveel problemen van dat jij en bill een relatie hebben , wat je best wel fijn vind . nu moe tje teminste niet heel de tijd als een geheim koppeltje gaan afspreken in elkaars kamer.
eve later als jullie drank zo goed als op is liggen jullie in de zetel nog wat na te beleve van de drank , jullie praten over het domste maar amusere jullie rot.
det is een moment stil en je vind je rust een poosje later in de zetel bij het gesnurk van gustav ... de rest is ok nog wakker buiten gustav dan maar ze zegge niets meer .. ze zijn gewoon uitgeteld , wat jij ook bent.
eve later val je in een diepe slaap .
je word wakker om 8.13uur nog vroeg dus , je zet je recht in de zetel en ziet de rest nog als een roos slapen je ziet ook bill daar liggen , je lieveling .
'hoe kan ik mijn gevoelens nu pas voor bill ontdekken als ik hem al ken vanaf dat ik geboren werd?' denk je.
je zucht en merkt dan dat je barstende hoofdpijn hebt je zucht en rkuipt vanuit je zetel en sloffend ga je naar de keuke en neemt een asperine , je gaat aan tafel zitten en legt je laat je hoofd op tafel rusten , bang dat je hoofd er af gaat vallen , zo zwaar is ie ..

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • TearIsland

    ja drinken he das kater de volgende dag:P

    1 decennium geleden
  • ganja

    snel verder :)x

    1 decennium geleden
  • Nelee

    Snel verder!!

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?