HEARTBEAT-- 2

BOEEEEE

jaja, ik zag het wel je schrikteÖ

Mogelijke uitkomsten

date (34 x uitgekomen)

''CHAAAN'' ik schrok op uit mn gedachte ''j-jaaa?'' kwam er geschrokken uit. '' ik ben weg ja?'' '' ja is goed mam, ik ga straks naar tom!'' '' is goed meid veel plezier'' riep mn moeder, ik grinnikte dat zal wel lukken dacht ik... en ik dwaalde weer met m'n gedachte af!

uit eindelijk hadden Daan en ik de perfecte broek en shirtjes voor Daan gevonden, we gingen afrekenen en tom en bill stonden achter ons in de rij, soms deelde ze een paar handtekeningen uit en gingen met mensen op de foto. Daan had betaald en we stonden op het punt om weg te lopen totdat Tom m'n arm vast pakt, '' zien we jullie nog eenkeer?'' vroeg tom terijl die me in mn ogen aan keek, ik werd verlegen voelde ik en zei '' wie weet '' ik voelde dat tom stiekem iets in m'n hand duuwde en hij knikte ja met z'n hoofd zo'n gebaar van oke? je weet vast wel wat ik bedoel! ik glimlachte naar tom en bill en liep samen met daan de winkel uit.. toen we de winkel uitwaren opende ik meteen mn hand en zag dat er een vervrommeld briefje inzat ik opende trillend het briefje en er stond een Nummer op met daar onder bel me! ''wat is dat?'' vroeg daan nieuwsgierig, snel frotte ik het briefje op en zei'' ohh nee niks '' daan gaf me een duuw en zei '' kom we gaan bij mij thuis Pizza eten '' ik stemde toe en samen liep ik met daan naar zijn huis toe.

We zaten aan de Pizza '' chan waar zit je met je gedachten?'' ik grinnikte en gaf het briefje aan daan, daan's wenkbrauw ging omhoog dat was zyn standaard trekje als die verbaast was! '' BELLEN'' zei daan, ik grinnikte '' ja en dan? '' vroeg ik. '' ja dat zul je dan wel zien'' en hij stak de huistelefoon naar me uit.. ik friemelde wat aan mn haar en zei ''ik durf niet '' '' bel nou maar gewoon!'' ik zuchte en toetste met trillende handen het nummer in, hij ging over tuuut-tuuut, '' Hallo met tom'' hoorde ik aan de andere kant van de lijn, '' eeeuhm met Chantal '' '' HEEY chan'' zei tom vrolijk '' gelukkig dat je me belt want ik had namelijk een vraag'' ik grinnikte enzei '' wattan?'' ''eeuhm nou ik vroeg me af of je vanvond zin had om met mij en Bill mee uit te gaan.. het hoeft niet hoor als je niet wil maar ik dacht het is mssn wel leuk als we elkaar beter leren kennen'' mn mond viel wagen wijd open en stotterd kwam eruit '' ja ja lijkt me leuk'' '' oke TOP! spreken we dan bij het oekiboekipark af? [ja ik moest toch een naam verzinnen xd] '' ja is goed, en is het ook goed dat Daan ook mee komt?'' ik keek naar daan die hevig nee zat te kikken ''ja tuurlijk is dat goed dan zie ikjullie om 9uur daar?'' '' ja om negen uur zyn we er'' '' Doei''! en ik hing met een bonzend hart de telefoon op. ik besefde het nog niet helemaal maar toen het uiteindelijk tot me door drong begon ik als een gek te gillen!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • xtomliciousx

    zullen we een keeer gaan daten in het oekiboekipark yoon?

    HAHAHAHAHA xd.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?