HEARTBEAT-- 3

ja ik ben ziek dus er komen veel delen uit today ^^

comment? $

Mogelijke uitkomsten

ż? (27 x uitgekomen)

het was 's avonds 08:39 ik stond voor de spiegel mezelf te keuren, ik had een ligte baggy spijkerbroek aan waarvan de pijpen smal liepen, ik had een zwart strak hempje aan en zwarte All stars! daan kwam de badkamer op gelopen en zag dat ik er nogal gespannen uit zag '' myngod daan kan dit wel, ikbedoel dit is gewoon zo gewoon wat ik aan heb!'' '' Chan rustig je moet gewoon jezelf blijven en zulke kleren heb je altyd aan dus that's you'' fuck hij heeft gelijk ook nog ging er door mn hoofd heen, ik zuchte en spoot nog een beetje haarlak in mn haren, '' kom we gaan anders komen we dadelijk nog te laat'' en daan verdween de badkamer uit, ik knikte en wierp nog snel een blik in de spiegel en liep toen naar beneden toe! snel trokken we onze Jassen aan en wat geld! en we liepen naar buiten richting het park.

BILLIE'S POV
daar stonden ik en tom dan al bij het park al een kwatier te wachten, het was niet dat chantal en daan te laat waren nee het was omdat tom niet wilde dat we te laat kwamen en dan chan en daan al op ons stonden te wachten. tom liep te ijsberen en ik werd er zenuwachtig van ik legde myn hand op zyn schouder en zei '' tom sta toch een stil man ik stres hem dadelijk door jou'' tom stond stil en keek me aan '' bill ik ben nog nooit zenuwachtig geweest als ik met een meisje heb afgesproken ik heb me nog nooit zo zweverig gevoeld ik weet niet wat ik heb maar zoiets heb ik nog nooit mee gemaakt'' ik begon te lachen wie had dat gedacht dat tom écht een meisje leuk zou vinden! '' je kan nu wel zo stom staan lachen maar..'' tom maakte zyn zin niet af want ik zag wat hij zag daar kwamen ze aan gelopen..

JEZELF ^^
ik zag Tom en Bill al in de verte staan en voelde mijn hartslag weer sneller worden. maar goed hadden daan en ik al rode wodka met redbull op want anders had ik al helemaal stijf gestaan van de zenuwen! we stonden voor ze en tom opende zyn armen en ik gaf hem een dikke knuffel ook bill gaf ik een knuffel! '' en heb je er zin in?'' vroeg bill, ik grinnikte en zei '' ja zeker en jijdan?'' bill knikte hevig ja en zei terwijl die een dansbeweging maakte '' we gaan lekker dansen'' tom gaf zn broertje een duuw en we liepen richting de discotheek! daar aangekomen was het al druk bij de ingang en tot mn groote verbazing stond Saki er! we mochten voor iedereen naar binnen toe en we deden onze jassen uit, de muziek was al hoorbaar en we gingen de groote zaal in, het viel me op dat tom heletijd dicht bij me in de buurt was ^^ we besloten eerst iets te gaan drinken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • xtomliciousx

    yoon als je niet snel verder gaat kom ik persoonlijk je hooft der afhalen!

    1 decennium geleden
  • MIESH

    verduur =D

    1 decennium geleden
  • CherryPipo

    VERDER....

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?