They lived happily ever after... (met TH) 12

Hoer
a!^^
Nummertje 12 al (party!)

Mogelijke uitkomsten

Alptraum:( (8 x uitgekomen)

*Last christmas, I gave you my heart but the very next day, you gave it away. This year, to save me from tears, I'll give it to someone special..* --> heeft nieks met het verhaal te maken, is gwn een fijn kerstlied:)

'Je lijkt het te menen he?'
'Hmmm..'
'Och kom, Gustav, doe niet zo stoer. Je ziet het zelf toch wel?'
'Hmmm..'
Je wordt wakker van stemmen achter je. Je kijkt op uit de zetel en ziet Gustav met een 'gezonde blos' (=zo rood als die kerstbal daar :D) aan tafel zitten met Bill en Tom. Ze zien je niet en praten gewoon verder. 'Gustaaav, doe niet zo!' Bill praat op een zeurderige toon, dat doet hij wel vaker aan Gustavs gezicht te zien. Tom lacht. Hij neemt het dichtsbijzijnde kussen en begint ermee op Gustavs hoofd te meppen. 'Okee okee! Het is al goed!'
Je moet lachen en Gustav ziet dat je wakker bent. Hij glimlacht flauw, wordt zo mogelijk nog roder en kijkt dan nepboos naar de tweeling.
Je rekt je uit en kijkt naast je. Georg en Myja liggen nog languit te slapen en hebben duidelijk geen last van het lawaai..
Je stapt wankelend uit de zetel naar Gustav, geeft hem een kus en gaat naast hem zitten. Bill staat recht om te gaan douchen en Tom gaat andere kleren aantrekken. Je volgt Gustavs voorbeeld en neemt ook cornflakes. Jullie zitten een tijdje zwijgend aan tafel, niet omdat je niets wilt zeggen, gewoon omdat je er niet aan denkt om iets te zeggen. Dat heb je wel vaker 's morgends. Opeens denk je weer aan vannacht. 'Wat was dat nu met die droom van je?' Gustav die eerst zat te dromen, kijkt nu heel geintresseerd naar zijn cornflakes. 'Oh eehm.. Ik ben het vergeten denkik..' En hij glimlacht flauw. Je ziet dat hij het wel nog weet, maar besluit dan om het maar zo te laten. Je zal het later nog wel eens vragen..

oeieoeieoei:/ (0 x uitgekomen)

neje

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Maeve

    ik wil zoon kerstboom oO dan ga ik daar 24/24 naar zitte stare :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?