They lived happily ever after... (met TH) 8

Myja geneerde zich dus net dood en was een klein tomaatje^^

Mogelijke uitkomsten

Oh my gardooo:O! Dáár zit jij dus mee op een bankje! ^^ (8 x uitgekomen)

"Oh, nja, dat snap ik wel.. Maar wat zei ik nu eigelijk?" vroeg je Gustav. "Je zei: Darf ich dich verräumen.." "En wat betekent dat dan wel?" Gustav werd een beetje ongemakkelijk: "Je hebt gevraagd aan Tom of hij.. wel grof gezegd of hij seks met je wilde-_- Natuurlijk zegt die sukkel: ja natuurlijk-_-"
Je voelde je rood worden (bijna zo rood als men verbrande rug!:D En dat wil al wat zeggen-_-)
".. Sorry Gustav, ik wist echt niet wat ik zei:s" Hij kijkt je aan: "Och Amélie, het is niets, Tom moet zich gewoon een beetje intomen en ik moet mss iets minder snel proberen op mijn tenen getrapt te zijn..:)" "Daar heb je wel een punt:D!"
Jullie praatten nog even, en opeens stond Gustav op. Hij liep een beetje verder naar het gras, en nam iets op. Je kon niet zien wat het is, maar hij stond het zo'n beetje te bewonderen. Je ging naar hem toe en vroeg wat hij daar had. Hij liet het je zien: het was een blaadje. "Oh! Het is gewoon perfect! Het heeft geen enkel kreukje of scheurtje!^^" zei je. Nu keek Gustav jóu bewonderend aan: "Zie je dat ook?" vroeg hij verbaasd. "Wat? Dat het perfect is? Jah, maar meestal als ik en Myja dan aan het wandelen zijn, en ik raap zo'n blaadje op, dan kijkt ze mij aan alsof ik een slip op mijn hoofd heb gezet en een dansje doe ofzo..:D" Gustav moest lachen. "Dat heb ik ook altijd! Alsof niemand anders de volmaaktheid van zo'n blaadje ziet^^! Maar jij ziet het ook!:)"
Hij keek je lief in je ogen. Hij leek zo op jou! Jullie passen bij elkaar, je voelde het gewoon!
Gustav keek je aan alsof hij het ook voelde, je kreeg het er helemaal warm van. Maar op dat moment...

*hohooo spannend neh?:D Ik weet dat ik nogal lang heb zitte lulle over een blaadje, maar ik doe dat echt:) En ik kon me gewoon zo voorstellen dat Gustav dat ook deed:D*

Pereia pereia (0 x uitgekomen)

Deze quizlet is nieks voor jou, maar van liedjes hou je in ieder geval wél:D

Nope (1 x uitgekomen)

Not in a million years!

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • 16melanie16

    weitah bitteeee

    1 decennium geleden
  • Maeve

    Ik zie da dus ni van da blaadje eh :D Roder dan mijn mooie beentjes kan echt wel ni eigelijk:D mass die man zijn kop, ma da was meer paars :D
    GENETAAALIAAAAAA! (lees: weiter :D)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?