Wie wordt jouw nieuwe BFF?

Ga je binnenkort samen shoppen met Paris Hilton of toch maar de dolfijnen gaan redden met Hayden Panettiere. Ontdek hier wie jouw bff word!

Mogelijke uitkomsten

Hayden Panettiere (84 x uitgekomen)

Jouw bff wordt Hayden Panettiere. Vanaf nu mag je mee naar alle opnames van heroes. En als Hayden niet aan het werk is kun je samen met haar de dolfijnen gaan redden. Je hebt er een lieve en betrouwbare vriendin bij.

Katy Perry (125 x uitgekomen)

Jouw bff wordt Katy Perry. Met Katy heb je altijd fun en heb je de kans Mika te ontmoeten want die is ook bevriend met Katy. Met wat geluk speel je mee in Katy's volgende videoclip want de mensen in Hot N Cold zijn haar vrienden en familie.

Hilary Duff (217 x uitgekomen)

Jouw nieuwe bff wordt Hilary Duff. Zorg ervoor dat ze elke dag meer eet dan een halve tic-tac en je hebt er een super vriendin bij. Hilary is lief en betrouwbaar. Ze wordt zelden op feestjes gespot maar dat vind jij niet zo erg want je bent zelf niet echt een feestbeest.

Avril Lavigne (141 x uitgekomen)

Jij mag binnenkort gaan skaten met Avril Lavigne! Al is avril de laatste tijd hard veranderd en bestaat er een kans dat je toch zal moeten gaan shoppen.

Britney Spears (108 x uitgekomen)

It's Britney Bitch! Britney Spears wordt jouw nieuwe bff. Je zal moeten leren leven met haar up & downs. Britney haat wachten dus zorg ervoor dat ze altijd iets kan doen zoals een spelletje op de gsm. Ook een uitdaging: restyle britney!

Paris Hilton (83 x uitgekomen)

Jij zal vanaf nu in de schaduw van Paris Hilton mogen leven. Er zal geen enkele dag zijn dat je niet feest op de chicste hollywoodfeestje. Maar je zal ook ruzie hebben met half hollywood omdat half hollywood ruzie heeft met Paris. Het positieve? Paris kan je in hollywood lanceren waarschijnlijk wel in een sekstape.

Statistieken

Statistieken

Reageer (101)

  • BeYourselfLy

    Avril, Maar Katy ook. Ik skate niet maar ik skate ook wel. Met Skates niet skateboards.

    1 decennium geleden
  • freedomwolf

    Hilary Duff:)

    1 decennium geleden
  • CoowlGirly

    oeps sorry deze reactie hieronder bedoelde ik niet zo boos :$ :$

    1 decennium geleden
  • CoowlGirly

    Hilary Duff maar ik wil avril lavigine!!! :((puh)

    1 decennium geleden
  • xLovelyChick

    Hilary Duff

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?