Ben jij een diva?

Ben jij een echte Diva zoals Madonna of toch maar een gewoon meisje zoals Hilary Duff?

Mogelijke uitkomsten

Geen diva! (65 x uitgekomen)

Jouw levensmotto is “wat je zelf doet, doe je beter”. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en voor jou is het erg logisch dat je moet helpen in het huishouden. Je haat het om van andere mensen afhankelijk te zijn. Je doet het liever allemaal zelf. Je bent ook altijd bereid om andere mensen te helpen. (zoals Hilary Duff)

Divatrekken! (183 x uitgekomen)

Jij hebt wel enkele divatrekken, maar je weet ze onder controle te houden. Als je ouders je verplichten om te helpen doe je dit tegen je zin, maar je doet het wel. Zelf aanbieden om even te helpen doe je wel maar zeer zelden. Toch wil je niet voor alles afhankelijk zijn van derden. Je steekt soms de handen uit de mouwen, maar toch kies je soms voor de makkelijkste oplossing en laat je andere mensen de klus klaren. (zoals Reese Whiterspoon)

Diva! (110 x uitgekomen)

Jij bent de koningin en de mensen rondom je zijn jouw dienaars. Je verwacht van iedereen dat ze jou op handen dragen. Je weigert om zelf iets te doen wanneer iemand anders het voor je kan doen. Zelf je kamer opruimen? Daarvoor heb je toch ouders gekregen! Bovendien ben je ook erg materialistisch ingesteld. Het belangrijkste in jouw leven zijn je kleren en je make-up. Diep vanbinnen ben je een gewone persoon maar de glamour is naar je hoofd gestegen. (zoals Mariah Carey)

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • warriorcat4ever

    Diva, Klopt... Ik ben echt een... Verwend kindje XD

    7 jaar geleden
  • mylene55

    OEPS!!! Diva... :$

    9 jaar geleden
  • Caelyn

    Oeps, diva.

    1 decennium geleden
  • fat123

    totaal geen diva
    zo ben ik jes

    1 decennium geleden
  • Norana

    Geen diva

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?