De Vrij Onzinnige en Nutteloze Quiz, waarbij u geacht bent om in 1 of 2 deuken te liggen en niet meer bij te komen van het lachen.

Goedendag,
deze quilet is vrij nutteloos en zeer onzinnig. deze quizlet is daarom ook aanbevolen om wel niet wel wel te doen, want omdat dus ja want dat is misschien wel grappig.
maar omdat je nog niet bent begonnen omdat je dit leest zal er wel iets of niets in je opkomen om wel of natuurlijk niet te doen. hierbij adviseer ik u om de foetushouding aan te nemen en uw oren, ogen, hoofd en eventuele andere ledematen te beschermen. is dit geen mogelijkheid dan adviseer ik u nu op te staan weg te lopen en in een slaapzak over een grasveld te rollen, aangezien er daarmee niks word berijkt is dat vrij handig om iets niet wel niet te ondernemen, waarbij ik zeg dat wie tot dit moment heeft gelezen wel een erg fanatieke lezer is met een redelijk hoog uithoudingsvermogen ten opzichte van het leesgedrag.
ik wens u veel succes met deze quiz.

Mogelijke uitkomsten

Swaffelboy (64 x uitgekomen)

dude, warom gaat je nouw swaffelen ik denk zelfs dat je een meisje bent, maar omdat want meisjes niet kunnen swaffelen en geen boys zijn dan gaat het helemaal de verkeerde kant op met jou. jij zal binnenkort een banaan eten de schil op de grond gooien en er vervolgens met een winkelkarretje over uitglijden. veel succes met dat maar eens wel te proberen.

zagen, zagen, wiedewiedewagen. (0 x uitgekomen)

jan kwam thuis om een boterham te vragen.
vader was niet thuis, hij ging vreemd met de beste vriendin van je moeders zus. je moeder die is ondertussen stiekem veel chocola aan het eten en moet ongesteld worden. die heeft dus ook al geen aandacht voor je.
nou daar gaat men lunch denk je dan

Statistieken

Statistieken

Reageer (10)

  • Lizzy507

    faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasl

    1 decennium geleden
  • xEternity

    wauw.. ik klikte gewoon wat aan. twerd verveelt :o

    1 decennium geleden
  • Dreambelievr

    WTF tot de tienduizendste macht. Maar tegelijkertijd vind ik dit stiekem een supercoole quiz!!

    1 decennium geleden
  • Remilia

    Deze quizlet is te melig xD xD
    Ik hou wel van dat lezen.. Het kost meer moeite om het grappige eruit te halen waardoor je opeens in een deuk ligt vanwege een stuk tekst dat ogenschijnlijk uitermate serieus en niet-grappig is..
    Heb je zagen, zagen, wiedewiedewagen uberhaupt wel in de antwoorden verwerkt?? (Y)

    1 decennium geleden
  • OrbofDoom

    Swaffelboy

    haha, ik ben wel een meisje!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?