Born 2B Weird in <3 Deel 7

Deel 7^^

See ya!

Mogelijke uitkomsten

The adventure^^ 2 (26 x uitgekomen)

(Estelle pov)
Je smijt iemand in het hokje. Als je diegene het hokje in ziet vliegen, zie je pas dat het Joe is. Geschrokken ga je kijken als je hem hard ‘Nee!!’ hoort gillen. Hij heeft de wc doorgespoeld terwijl hij met zijn voet er in zit.
Je kijkt hem geschrokken aan, maar als het water over de wc begint te gutsen, begin je te lachen. Zit ie nou echt met z’n voet vast in de wc?!xD
Je loopt naar hem toe en je begint aan z’n been te trekken. Je verliest je greep en je arm schiet naar boven en je hoort een harde ‘OEH!’ (oucchh:O) Joe buigt voorover en je schaamt je echt dood. Dus trek je snel nog een keer hard aan zijn been, een harde ‘fop’ komt dan uit de wc. Zijn been en voet zijn er nu uit, alleen zijn schoen nog niet. Joe buigt voorover en haalt zijn schoen eruit.
‘Sorry voor dat elleboogje’:$ zeg je met een rood hoofd als hij weer voor je staat met zijn schoenen aan. ‘Nou je deed de klokken goed luiden!’ zegt hij lachend, nu moet je ook lachen.

‘Jongen, je mag wel eens douchen!’ zegt een meisje dat voorbij loopt. Ze gaat het hokje binnen waar jullie net uit kwamen. Ze opent de deur en steekt haar hoofd om het hoekje. ‘Volgende keer niet meer in de wc graag!’ zegt ze.
Jullie beginnen te lachen en je pakt Joe vast, daardoor glijdt hij uit en valt recht op je, waardoor jij ook bezwijkt en achterover valt. ‘Gelukkig dat de wc’s zijn schoongemaakt!’ zegt Joe, en je moet nog harder lachen.

Het meisje wil over jullie heen stappen maar glijd uit. Ze land met haar hand recht op Joe z’n kont. Blijkbaar knijpt ze er in want Joe drukt zich stevig tegen je aan.
Ze staat op, ‘Lekkere kont jongetje! Doe je goed meisje! Zoent ie ook goed?’ ze kijkt je vragend aan. Snel knik je ‘ja’ en dan loopt ze weg met een snelle ‘oke’.
Joe kijkt je aan. Hij is wel erg dichtbij met zijn hoofd. Je ziet zijn ogen al niet meer scherp en je voelt zijn adem in je mond, en je ruikt de pleelucht aan zijn broek.
`Ze kneep echt vet hard in m´n kont!´ zegt hij verontwaardigt.
`Mmmm..,dat zou ik ook wel eens willen doen!´ zeg je zacht. Je was vergeten dat hij zo dicht op je lag dat hij alles hoorde wat je zei, en dit dus ook!
`Zoen me maar liever´ zegt hij zacht en hij druk zijn lippen op jouw mond.
Zoveel beter dan die van Oliver! Alleen wel wat minder dat jullie zoenen op de wc vloer die ook nog eens nat is…
Dan horen jullie gelach. Zijn lippen laten je los en je kijkt opzij. `Meneer Jonas, lag jij niet thuis in bed in plaats van hier op de wc vloer?´ `Uhmm, ja dat klopt meneer Roeselano, maar mijn moeder vond dat ik uw les moest komen volgen en ja toen kwam ik Estelle tegen en…´ `Geen geintjes Jonas!´ roept de leraar.
Kayleigh staat achter de leraar en kan haar lach niet meer inhouden. Joe, die al overeind was gekrabbeld, trekt je omhoog. Je loopt snel naar Kayleigh, maar je word tegen gehouden door de leraar. `Loop jij maar regelrecht naar de dienstkamer!´
`Joe ga jij als de wiedeweerga ook naar de dienstkamer!´ Als je langs Kayleigh komt ligt ze dubbel van het lachen. `Vertel me later maar waarom jullie zo stinken!´ gilt Kayleigh lachend in je oor. `Goed gedaan man!´ roept ze tegen Joe en ze slaat hem op zijn schouder.

Reacties please(A)

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • AngelOfLove

    heey sgat !
    ik vind je verhaal geweldig!!!!
    snel verder schrijven :P
    ga zo door ;)
    zie je maandag weer.
    xxxxx
    angel(A)

    1 decennium geleden
  • Noellaaa

    sgattig(H)

    wel een beetje genant hoor, op de vloer van de wcxD!

    (K)Noellaaa

    1 decennium geleden
  • xxMissJonas

    whhah grappig !!
    snel verder xD

    xx

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    HAAHHHA Zalig!
    klag al plat van de eerste zin xD

    SNEL VERDER!!! VANdaag nog 1 xD
    ben weer mensen aan het opjagen xD

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Omg xD
    Zalig :Y)

    Supér ^^
    Snél verder :9~:9~
    Love it (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?