Born 2B Weird in <3 Deel 6

Deel 6 ^^

Xoxo
Tnxx voor de reacties:D

Mogelijke uitkomsten

The adventure^^ (28 x uitgekomen)

(Estelle pov)
Als alles weer een beetje normaal is, kan je alleen maar aan Joe denken. Je loopt de hele tijd je kaft vol te tekenen met hartjes met een J erin. Je kan hem echt niet uit je hoofd krijgen. Je kijkt uit het raam naast de deur en je ziet niemand op de gang lopen. Verveeld zit je met je pen op je tafel te tikken. ‘Meneer?’ vraag je zeurend en je zwaait met je vinger in de lucht. ‘Mag ik naar de wc?’ vraag je daarna.
Je hebt toch niets beters te doen, Joe komt vandaag toch niet naar school dus zit je alleen. ‘Nee even niet..’ zegt de leraar en gaat dan verder met zijn uitleg.
Even later kijk je nog steeds door het raam. Opeens zie je Joe lopen. Je vraagt snel nog een keer of je naar de wc mag. Zodra je een ‘Ja’ hoort ren je het lokaal uit. Als je door de gang loopt zie je Joe nergens meer. Een beetje sip loop je naar de wc. Als je naar binnen loopt, voel je een hand op je schouder.
Je schrikt je dood en uit reflex pak je diegene z’n arm vast en gooi je hem in het eerste en beste wc-hokje dat open staat. PLONS!

(Joe pov)
Je loopt door de gang.
Vandaag zou je eigenlijk sortof ‘ziek’ thuisblijven, omdat je vriendin het had uitgemaakt. Eigenlijk kon je wel raden waarom. Je bent echt smoor verliefd op Estelle al vanaf het moment dat je haar perongeluk had gekust. Haar lippen voelde veel zachter en lekkerder dan die van je ex. Dus eigenlijk had je ook wel kunnen weten dat zij het niet was…-.-
Als je plots langs een lokaal loopt zie je Estelle opkijken. Je hart begint sneller te kloppen en je rent naar de wc. Je kijkt in de spiegel en je ziet dat je bloost. Je hoort iemand snel door de gang rennen en hoort haar dan teleurgesteld zuchten. Je herkent die zucht. Je kijkt snel en je ziet Estelle sip naar de meisjes -wc lopen.
Je zucht, doet snel je haar goed, trekt je shirt recht en loopt dan achter haar aan.
Je durft niets te zeggen, dus leg je, je hand op haar schouder. Ze staat stijf van de schrik en smijt je in een wc-hokje. Je probeert niet te vallen dus je zet je voet af tegen de wc-pot. Denk je…

Je been schiet in het gat van de wc en je probeert je val nog te breken door je handen tegen de muur aan te zetten, maar in plaats daarvan druk je met je hand op de knop waarmee je de wc doorspoelt! Je voet verdwijnt verder in het gat en je schreeuwt: ‘Nee!!’. Je kijkt om en je ziet een geschrokken Estelle achter je staan.

Reactions?(A)

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • Noellaaa

    een 10 btw(Y)

    1 decennium geleden
  • Noellaaa

    whahahah GE-WEL-DIGxD

    egt lachwekkendxD

    Jullie zijn wel klunzig hea(duivel)
    nee grapje:P

    nou..op nar de volgende(yeah)

    xXxNoellaaa(H)

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Haha, omg xD
    Gezellig (:
    Hopelijk kuisen ze die toiletten fatsoenlijk (A)
    Supér ^^
    Snél verder:Y)

    Love it (H)

    1 decennium geleden
  • Literature

    haha!
    Hoe hij het flikt weet ik niet!
    En ik weet ook niet hoe jij aan al die inspiratie komt!
    Snell verderr:Y)

    1 decennium geleden
  • IOnlyLoveYou

    HAHA!! srr vond het grappig xD

    SNEL VERDER!!! kwil het vervolg weten! xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?