Wat is jou favo Evanescence-clip ?

Evanescence, een rockgroep van Little Arkansas, maakt (naar mijn mening) altijd hele coole clips, maar wat is jouw favoriet ?

Mogelijke uitkomsten

Lithium (2 x uitgekomen)

~~~ Lithium ~~~

De clip begint met Amy aan de piano in een besneeuwd kerkhof. Hierna 'glijdt' Amy door een 'tunnel' van bomen. Vervolgens zie je Amy liggend, gewoon zingend. De piano-scène komt nog eens piepen en dan begint de band met 'ècht' spelen.
Er wordt een nieuwe scène aan toegevoegd, Amy onder water luid zingend. De verschillende scènes wisselen elkaar af totdat je Amy ziet stappen naar een vijver. Alle andere scènes komen nog een aantal keer aan bod terwijl Amy in de vijver zinkt.

Call Me When You're Sober (5 x uitgekomen)

~~~Call Me When You're Sober~~~

De clip begint met Amy aan een lange tafel met aan de andere kant een ruig uitziend persoon. De band begint te spelen. Hierna wordt Amy gezien tussen een paar wolven. Daarna zie je Amy voor een spiegel met ondertussen fragmenten van de band. Een beetje verder in de spiegelscène komt de ruige persoon bij haar en begint haar schouders te masseren, tot grote ergernis van Amy. Na deze scène komt Amy van een grote trap met vier danseressen naast haar. Wanneer ze het einde van de trap bereikt beginnen de danseressen rond haar te dansen, hierna stijgen Amy en de danseressen op. Het beeld gaat terug naar de tafelscène, maar nu stapt Amy op de tafel en het eten vliegt allemaal van de tafel. Ze drukt haar vinger op de lippen van de man. De clip eindigt met een glimlachende Amy.

Bring me to life (21 x uitgekomen)

~~~Bring me to life~~~

De clip begint met een slechtslapende Amy. Een glimp van haar nachtmerrie toont dat ze valt, valt van heel hoog. De groep begint te zingen en Amy komt uit haar bed en begint haar wolkenkrabber te beklimmen. Wanneer ze de kamer van de groep bereikt komt de mannelijke zanger haar helpen om in hun kamer te raken. Het mislukt, ze valt (de glimp). Een geruststellend beeld, ze ligt weer gewoon in haar bed, het was een nachtmerrie.

My Immortal (1 x uitgekomen)

~~~My Immortal~~~

De clip begint met Amy die met haar voet zachtjes door het water van een fontein gaat. Ben zie je bedroefd aan de piano zitten. Je ziet Amy constant ergens op liggen/zitten (een auto, een telefooncel, een boom, de fontein, een dak van een huis, een parkeerautomaat) en Ben door 't stad stappen. Je ziet Ben piano spelen. Als het lied harder wordt zie je ook de band binnen spelen. De clip eindigt hierna.

Going under (3 x uitgekomen)

~~~Going under~~~

De clip begint met Amy, net voor een concert, in een make-upstoel. Ze wordt ruw opgemaakt door een aantal vrouwen die ineens veranderen in demonen. Terwijl ze naar het podium gaat, krijgt Ben een interview van heel veel persmensen, die ook ineens veranderen in demonen. Tot de bands grote verbazing verandert het publiek ook in een grote hoop demonen !De band begint toch te spelen. Tijdens het concert springt Amy in het publiek en een scène volgt waarin ze in een groot meer springt, verwijzend naar haar sprong in het publiek. Verschillende shots van haar zwempartij in het meer dagen verschillende keren op in de hele clip. Ben springt ook in het publiek, maar blijft 'drijven', in tegenstelling tot Amy. Na het lied kijkt Amy in de richting van Ben die ook voor een seconde in een demoon verandert.

Good Enough (5 x uitgekomen)

~~~Good Enough~~~

De clip begint met Amy die een foto bedekt met aarde in een gat in haar vloer. Als ze wegstapt laten haar hakken 'zweetplekken' na en schuift de vloer toe. Ze haalt een boek uit de kast, waarschijnlijk haar dagboek. Ze schrijft er een aantal zinnen in en ze loopt naar een spiegel die begint te smelten. Amy stapt naar haar piano terwijl alles rond haar begint te smelten. Alles begint zodanig te smelten dat het in de fik vliegt. Wanneer het vuur heel groot wordt, begint het te regenen in haar huis. Onder haar huis begint een mooie plant te groeien en deze krult om alles wat haar pad kruist. De clip eindigt met bloemen die op Amy's piano groeien.

Sweet Sacrifice (8 x uitgekomen)

~~~Sweet Sacrifice~~~

De clip begint met Amy die op een ligzetel wakker wordt. Ze bevindt zich in een soort bosgang met projecties van de performende groep op de muren. Deze moeten de gedachten van de groep voorstellen, een soort nachtmerrie. Amy begint rond te stappen in de bosgang, het lijkt erop dat ze haar weg niet goed vindt. Je ziet dat ook Terry zich in deze bosgang bevindt en blijkbaar de weg ook niet vindt.
Uiteindelijk is de band zo gefrustreerd dat ze de doeken waarop geprojecteerd wordt aan stukken scheuren en dan zien ze elkaar, stomverbaasd.

Everybody's fool (12 x uitgekomen)

~~~Everybody's fool~~~

De clip begint met een reclame voor pizza, Amy speelt de hoofdrol. Op het einde van de reclame moet Amy vriendelijk glimlachen. Als de shot gedaan is verandert deze in een blik van 'OK, de vijfde keer dat ik word opgemaakt, ik ben het lichtelijk beu'. Hierna zie je Amy die naar de lift loopt, waar reeds twee 'barbies' in staan die luid staan te babbelen. In Amy's hotelsuite is ze heel boos op de manier waarop ze gepresenteerd wordt in de media, ze weent, ze klopt op de ruit, ze verpest haar foto in een magazine, en ze zit cynisch te babbelen tegen haarzelf in de spiegel. Er worden nog reclames getoond van Amy, één voor een energiedrank ,een andere voor parfum (hierbij zie je de fotoshoot), nog een andere voor een pop (hiermee is ze ook helemaal niet blij). In de lift, beginnen opeens de twee barbies over Amy te roddelen, tot één van de twee vraagt ofdat de ander vraagt of het echt wel haar is. Amy zegt nee, maar de barbies geloven haar niet en gaan lustig door. Amy wordt gezien in haar bad en daar begint ze ook nog te wenen. Ze is zo gefrustreerd dat ze haar spiegel kapotklopt, ze bloedt hevig en verzorgt haar snel. Op haar balkon gaat ze schreeuwen tegen haarzelf op een groot reclamebord op een flatgebouw tegenover haar (de parfumreclame). Hiermee eindigt de clip.

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Thackery

    was ik nog even vergeten te zeggen ^^

    Bring me to life ^^.

    1 decennium geleden
  • YayForGay

    Sweet Sacrifice

    1 decennium geleden
  • nijntje91

    ik ook bring me to life!!

    1 decennium geleden
  • Jan

    ty

    1 decennium geleden
  • MYxOWNxLIFE

    Bring me to life (hoera)
    leuke quiz!

    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?