Op wie lijk je van de musical 'Cats' ?

De meeste mensen kennen de wereldberoemde musical Cats wel. Het gaat over een groep katten, Jellicles genaamd, ze leiden een gelukkig leven, tot een oude bekende terugkomt.

Mogelijke uitkomsten

Bombalurina (10 x uitgekomen)

Bombalurina is een vrouwelijke kat met flirterige trekjes. Ze is één van de vele fans van Rum Tum Tugger.

Demeter (5 x uitgekomen)

Demeter is een vrouwelijke kat die niet van Rum Tum Tugger houdt !Ze zingt samen met Bombalurina, die haar beste vriendin is, het duet 'Macavity'.

Grizabella (1 x uitgekomen)

Grizabella is een vrouwelijke, gevallen ster. Ze was mooi en populair maar ze is al haar roem verloren. Ze is weggegaan bij de groep om dit te bereiken, het enige dat ze wil is geaccepteerd worden.

Macavity (2 x uitgekomen)

Macavity is de enige vijand van de groep. Het wordt geïnsinueerd dat hij een relatie had met Bombalurina en Demeter, omdat ze een duet zingen over hem op een flirterige manier. Hij vecht met Munkustrap tegen het einde v/d musical.

Quaxo Mistoffelees (11 x uitgekomen)

Quaxo Mistoffelees is de goochelaar van de groep. Zoals Rum Tum Tugger het zegt, he's quiet, he's small, he's black from his ears to the tip of his tail.!Tegen het einde v/d musical is iedereen hem ongelooflijk dankbaar.

Mungojerrie (0 x uitgekomen)

Mungojerrie is de helft van een dief-duo, samen met Rumpleteazer. Ze zijn de ondeugendste katten van de groep. Hun specialiteit is zo te horen Mingvazen omver gooien (When you hear a loud *PING* then it was from a vase wich was commently said to be...MING)

Munkustrap (3 x uitgekomen)

Munkustrap is waarschijnlijk een zoon van Old Deuteronomy, want hij zingt samen met zijn broer (?) Rum Tum Tugger over OD. Hij is woordvoerder en verdediger v/d groep.

Old Deuteronomy (1 x uitgekomen)

Old Deuteronomy is de sympathieke leider van de groep. Hij is degene die de Jellicle-keuze mag maken, wat inhoudt dat hij mag kiezen welke kat herboren mag worden in een nieuw Jellicle-leven. Hij is de waarschijnlijke vader van Munkustrap en Rum Tum Tugger

Rumpleteazer (1 x uitgekomen)

Rumpleteazer is de helft van een dief-duo, samen met Mungojerrie. Ze zijn de ondeugendste katten van de groep. Hun specialiteit is zo te horen het omvergooien van Mingvazen (When you hear a loud *PING* then it was from a vase wich was commently said to be... MINGGG)

Rum Tum Tugger (0 x uitgekomen)

Rum Tum Tugger is de vrouwen-kat. Ik vind persoonlijk dat hij een beetje trekjes van Bill Kaulitz heeft; mager, veel haar, en alle vrouwen (meisjes) willen hem !

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Altaria

    Munkustrap! ik vind persoonlijk Jemima heel mooi..

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?