welk huisdier past bij jou?

Als je graag een huisdier wilt, maar je kan dus écht niet kiezen, is dit wat voor jou! ook handig om je ouders te overtuigen ^^

ps; er komen snel meer vragen bij

Mogelijke uitkomsten

Hond (25 x uitgekomen)

Een hond is hét huisdier voor jou! Net als jij is je nieuwe vriend sportief, loyaal, trouw en erg op gezelschap gesteld. Met dit huisdier kun je buiten lekker rennen, binnen kunstjes doen en heb je gewoon je nieuwe vriend gevonden!

Ps; je verteld je ouders dat je alle klusjes van je hond op je neemt, dat lopen met de hond goed voor je lijn is, dat een hond je huis kan bewaken als je er niet bent en dat het een geweldig dier is om mee op vakantie te nemen. Dan kunnen net zo goed gelijk die hondenmand voor je ophalen!

als dat ook niet werkt; gewoon aan je tante voor je verjaardag vragen ^^

Kat (55 x uitgekomen)

Ooit aan een kat als huisdier gedacht? Ze zijn lief, springerig, knusse-hang-lekker-op-de-bank-dieren, aaibaar en ze kunnen nog voor zichzelf zorgen ook. Jij als huismus ziet een katje wel zitten. Gezellig knuffelen met zo’n dier is voor jou op het lijf geschreven en je hoeft ze bijna niet te verzorgen (af en toe eten geven zou wel fijn zijn, natuurlijk)

Ps; ouders zitten vaak in over het thuisblijven of meenemen van dieren tijdens de vakantie. Nu kun je ze vertellen dat je gewoon weg kunt gaan terwijl je kat thuis is! Ook denk ik dat als je ouders eenmaal doorhebben hoe gezellig een kat is ze geen nee meer kunnen zeggen! En je kunt het er altijd nog opgooien dat je je kamer ongezellig vindt en een kat de enige manier is om dat te verhelpen…..

Vogel (17 x uitgekomen)

Tsjilllllp!!hallo vogelaar! Oke, dat is misschien wat overdreven, maar serieus je moet echt eens overwegen om voor een vogel als huisdier te kiezen! Een vogel is niet veel werk, kost niet veel, neemt niet veel ruimte in beslag en ze zingen nog voor je ook! Jij als muziek liefhebber kan dat wel waarderen en zeg nu zelf, zit ik er zo erg naast?

Ps; je ouders overtuigen een vogel voor je te kopen is niet vreselijk moeilijk, dingen die je kunt zeggen zijn; ach, hij zal geen ruimte in beslag nemen, hij is maar klein en hij kan op mijn kamer staan! Je kunt natuurlijk ook over de kosten beginnen (ze zijn écht niet duur) en kunt zeggen dat als ze gek van zijn gezang zouden kunnen worden je gewoon een lap over de kooi gooit!

Paard (19 x uitgekomen)

Je bent niet vies van een beetje hard werken, je houdt van dieren en buiten in de natuur zijn. Dus kom jij uit op een paard! Als je een paard hebt kan je iedere dag lekker in de buurt van je dier zijn, kan je buiten in de natuur rijden en heb je er gelijk een leuke hobby bij. Dat poetsen en uitmesten van stal neem je er dan maar bij, want zo vreselijk is het niet en je hebt het er heus voor over!

Ps; je ouders overtuigen van een paard nemen zal niet makkelijk zijn, misschien moet je eerst vragen of je op paardrijles mag? En daarna kun je een stapje verder gaan door te vragen of een verzorgpaardje misschien niet een goed idee is? Uiteindelijk kom je dan vanzelf uit bij de vraag of je zelf een paard mag hebben. En als je het écht een leuke bezigheid vind, denk ik dat je ouders het niet zo erg zullen vinden.

Fantasiewezen (7 x uitgekomen)

Mmmz.. vind je zelf ook niet dat je een beetje maf bent? Je houdt van rare dingen. Of juist van helemaal niets… dat is wel een beetje raar.. tenminste, als je het mij vraagt wel ^^ maar zelfs voor jou bestaat het perfecte huisdier, namelijk een fantasiewezen!

Ps; je ouders overtuigen is niet nodig, want ze zullen niets merken van je huisdier! Je maakt m zo gek als je zelf wilt, hoeft er niets aan te doen en is er voor je als jij hem nodig hebt! Nu alleen nog een naam….

Kip (5 x uitgekomen)

Een kip is helemaal jou dier, je bent ten eerste al gék op ei dussee je kan met een kip je geluk niet op. Je kip kan gewoon buiten in haar rennetje staan, waar je haar alleen maar wat maïs of graan hoeft te geven.

ps; kippen zijn gewoon übercool! Overtuig je ouders ervan door ze eerst elke zondag een eitje te geven, telkens anders bereid natuurlijk en daar moet je dan opene mee stoppen. Waarom? Simpel. De eieren waren niet vers. Daarna kun je je ouders natuurlijk in geuren en kleuren uitleggen dat een heuse kip de eieren vers en wel zou kunnen laten verschijnen..

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • Karube

    Kat XD

    1 decennium geleden
  • ShiningStarr

    Terwijl ik zelf 2 katten heb waarvan ik hou :P

    1 decennium geleden
  • ShiningStarr

    Vogooool!!! :D (H) Leuke quiz trouwens

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?