Wie van de teen titans ben jij?

Ben jij Robin, Cyborg, Beastboy, Starfire, Raven, Terra of Kitten?

Mogelijke uitkomsten

Starfire (104 x uitgekomen)

Jij bent Starfire, Jij komt niet van de aarde en bent een prinses van een andere planeet, je spreekt heel deftig omdat je talen absorbeert en dus geen spreektaal kent. Je bent altijd vrolijk en een beetje dommig. Je bent knap en je schiet groene energie, je groene ogen fonkelen dan ook op. Je bent verliefd op Robin en Raven is je beste vriendin.

Robin (43 x uitgekomen)

Robin is de leider van de groep en heeft eigenlijk geen echte krachten. Hij is gewoon sterk snel en dapper. Je bent altijd aardig en je hebt een 'What ever' attitude. Je bent verliefd op Starfire maar laat dit niet echt merken. Je rijd op een motor en als je ouder word noem je jezelf Nightwing

Raven (198 x uitgekomen)

Jij bent Raven. Je bent een beetje de gothic van de groep. Je kunt voorwerpen omhoog laten vliegen door je telepathische krachten. Je mediteert vaak om in de geestenwereld te komen en doet aan voodoo. Starfire is je beste vriendin en je hebt niet echt een crush op iemand.

Cyborg (74 x uitgekomen)

Jij bent Cyborg, je bent heel erg sterk en deels metaal. Je beste vriend is Beastboy en jullie ruziën best vaak. Je houd van gamen en eten en dat doe je vaak met beastboy. Je raakt snel uit je humeur. en je krijgt verkering met Bumblebee (bij persoon niet echt iemand belangrijks)

Beastboy (95 x uitgekomen)

Jij bent Beastboy. Je bent altijd vrolijk en maakt grapjes, je houd van gamen en dieren. Je beste vriend is Cyborg. Je bent vegetarisch en je kan in alle dieren veranderen. Je bent verliefd op Terra.

Terra (53 x uitgekomen)

Jij bent Terra. Je hoort deels bij de groep, maar je hebt je krachten in het begin niet onder controle omdat ze zo sterk zijn en dat maakt je onzeker. Je hebt aarde krachten en kunt tornado's maken. Je bent verliefd op Beastboy. Je bent grappig en aardig maar ook een beetje raar.

Kitten (21 x uitgekomen)

Jij bent Kitten. Je bent een verwend kreng. Die altijd haar zin wil en rijk is. Je bent verliefd op Robin en probeert hem van Starfire af te pakken. Je haarkleur is blond en je lievelinskleur roze.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?