Killing the mermaid 1.

Dit gaat over Lotus,Eva en Michelle. Drie beste vriendinnen. Op een dag gaan Lotus en Eva naar het strand. En Lotus komt eral gauw achter dat er iets abnormaals in het water zit. De twee meisjes gaan op onderzoeken maar vinden niks. Als ze even later met z'n drieen terugkeren vinden ze het weer niet. Tenminste dat denken ze. Ze ontmoeten een jonge vrouw Sherpine genoemd. Ze doet nogal raar. Als ze de drie meisjes door een vreemde boog lokken komen ze in een magische wereld. Ze willen natuurlijk zo gauw mogelijk weg maar dat wil Sherpine niet. Ze ontvoert Lotus en wat gebeurt er dan?

Mogelijke uitkomsten

Deel 1. (12 x uitgekomen)

Hoofdstuk 1.


Ik laat mijn handen over het ruwe zand gaan. Hoe vaak had ik al wel niet gedroomd dat ik kon lopen en dansen net zoals ieder normaal mens?
Maar mijn vader zei dat ik normaal niet was. Ik sla boos met mijn staart over het water. 'Je bent een bijzonder meisje,'Zei hij altijd.
Wie zei dat ik bijzonder wou zijn? Ik blaas een lok blond haar weg uit mijn gezicht. De zon komt bijna op. Het water verkleurt oranje, stralend kijk ik ernaar. Ver weg hoor ik voetstappen. Ik schrik en duik onder water. Voor de zekerheid sla ik mijn hand voor mijn mond. Spelend drijven mijn haren over de golven. Voorzichtig sla ik met mijn vinnen, zodat ik een stuk naar boven ga. Ik ga zo zitten dat alleen mijn ogen en neus boven water komen. Er is niets, ik luister goed. Het lijkt wel of het allemaal verbeelding was. Het grote strand ziet er immers verlaten uit.
Ik blaas even in de lucht en verdwijn dan weer onder water. De diepte in. Angstig kijk ik naar onder, de bodem kun je niet eens zien. Dit vind ik altijd het engst. Zwemmen naar een plek die je niet eens ziet. Ik sluit dapper mijn ogen en zwem naar de 'bodem'.


Lotus veegt slapend haar haren uit haar gezicht, de zon schijnt in haar ogen. Kreunend doet ze haar hand voor haar gezicht. Ze schiet in haar tijgerpantoffels. Ze rent de houten trap af, Sasha haar hondje komt haar tegemoet gesprongen. 'Jij ook goedemorgen,'Lacht Lotus en na een aaitje
over zijn kop loopt ze naar de keuken. Ze trekt de koelkast open, en haalt er melk uit. 'It's hard to believe, that i couldn't see,'Zingt Lotus vrolijk.
Ze pakt een kop en schenk de melk erin. Al dansend gaat ze de woonkamer binnen. 'Wat ben jij blij,'Haar vader kijkt op van de krant. 'Het is vakantie!'Zingt Lotus bijna.
'Hmm,'Doet haar vader. Lotus kijkt haar vader raar,bijna eng, aan. 'Trouwens, ik ga vandaag samen met Eva naar de Bernisse.' De Bernisse is een klein riviertje waar Lotus en haar vriendinnen elk jaar komen. 'Je doet maar,'Haar vader wuift met zijn hand. Lotus negeert het, in één slok drinkt ze haar melk op.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?