Waarom Jonkheer Poen van Kalekoen supertof is, met vragen, is verhaalloos.

Beste leden van de Staten-Generaal

hierbij verzoek ik u onmiddelijk het gebouw te verlaten. want anders zult u straks niet meer voor reden vatbaar zijn en staan te bulderen van het lachen. waarbij eventuele werkgelegenheden stil komen te liggen. Dat heeft een zeer grote invloed op de Nederlandse Staat. want als u geen werk meer doet, dan zorgt u ervoor dat er vanuit de zuid- en van de noordpool pinguïngs komen die ons land zullen overnemen. deze Pinguïns worden gesteund door de landen Algarije, Italië, België en andere landen als Uganda en Turkmenistan.

Ik persoonlijk vind dit niet kunnen, want dit zal voor grote onrust zorgen, vooral in dierentuinen waar apen in kooien zitten en mensen door neusharen overwonnen worden gehypnotiseerd om kaas te eten en melk te drinken. wat funest is voor de overige melk van de koeien. de veeteelt zal niet meer zijn wat het geweest is.

Met vriendelijke groet,

Eize D. Stamhuis,
directeur van de organisatie tegen pinguïninvasies, de POEP, Pinguïns Ondernemen Eventuele Plaspauzes.

Mogelijke uitkomsten

Dante (13 x uitgekomen)

Hij is vokking stoer, de hij speelt de hoofdrol in de anime serie van Devil May Cry, en oowk in de games waarvan de serie is afgelijd... maar iig hijs tof (cool)

Spatiebalk (4 x uitgekomen)

sjiebeldebiebel, een stokje met kaas. en flavi favi sjave kase dave krap.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?