Just a story

Dit verhaal is al wat ouder, ik heb niet veel tijd om er aan te werken maar ik wil het graag op Quizlet zetten om wat meer te horen over hoe het is

Mogelijke uitkomsten

Read it (5 x uitgekomen)

Helena is mijn naam.
Ik ben 15 jaar , een lange meid met lang zwart haar.
Ik zit in een moeilijke , harde en onuitstaanbare periode : De puberteit.
Af en toe een flinke pukkel of puist , onregelmatige menstruatie.
Het is allemaal geen pretje geloof me.
Ik zit in mijn 2e jaar op de middelbare school. Pesters zijn er veel. ‘’gewoon niet op letten Helena’’ zeg ik altijd tegen mezelf. Makkelijker gezegd dan gedaan.
Maar goed , genoeg gebazeld nu naar mijn echte leven ! (alsof daar iemand op staat te wachten)
‘’Helena wakker worden je komt te laat !’’ gilt mijn moeder weer eens onder aan de trap ‘’ja ja , ik ben al wakker mam !’’ eigenlijk niet ik heb ook echt totaal geen zin in vandaag het is Maandag , dat betekend 1e 2 uur gym , iets waar ik tótaal niet van hou , ik ben lui , ik vind gym trouwens helemaal geen belangrijk vak. Laat staan dat ik het nodig vind dat we 2 uur alleen maar rondjes moeten gaan rennen op het veld. Maar het moet. Ik sta op pak al mijn kleding en make - up en slof naar de badkamer als ik in de spiegel kijk zie ik weer een nieuwe pukkel ‘’shit ! , het begint al goed vandaag’’ zeg ik tegen mijn spiegelbeeld. Ik doe eerst mijn make - up wat ook niet echt gemakkelijk gaat. De ene keer moet ik gapen en de andere keer schiet ik gewoon uit ‘’Ahrg !’’ klinkt mijn ergernis door de badkamer heen. Ik kleed me maar om en doe mijn haar. ‘’Rot klitten ook!’’ klinkt mijn ergernis opnieuw in een echo door de badkamer. Maar aan lange mooie haren zitten veel nadelen , geloof me. Een vlecht lukt vandaag niet dus laat ik mijn haar maar liever los. De felle blauwe plukken knallen er uit. Best leuk eigenlijk. Ik loop naar onder de pijpen van mijn ‘rebel’ broek sleep ik mee over de grond ik smeer een boterham. ‘’word je nou nooit eens moe van al dat zwart’’ vraagt mijn moeder geïrriteerd ‘’blijkbaar niet hè’’ zeg ik sarcastisch ‘’ meisjes van jouw leeftijd gaan toch met de mode mee ?’’ zegt ze op een oude oma toon ‘’ mens , ik ben 15 , kom op voor mijn eigen mening en heb zo mijn eigen stijl dat heel toevallig met de kleur zwart te maken heeft erg ?’’ zeg ik streng tegen mijn moeder. Ze staat erbij met een mond vol tanden ik moet er even om grijnzen haar gezichtsuitdrukking is om te gieren. Ik werk mijn boterham maar weg en hol weer naar boven. Ik val bijna over mijn veel te grote broekpijpen. Ergernis vult alweer mijn hoofd ik pak mijn boeken en duw ze allemaal in mijn tas. En alweer moet ik naar onder hollen. ‘’vervloek de Maandag morgen’’ snauw ik zacht. Ik doe mijn boterhammen in mijn tas en doe er een flesje fris bij. ‘’ is het flesje goed dicht ?’’ hoor ik mijn moeder bezorgd zeuren ‘’ jaha !’’ zeg ik geïrriteerd en rol met mijn ogen ‘’ ik weet niet of je het in de gaten hebt maar ik ben 15 , dat zei ik net ook al’’ altijd die irritatie die mijn woorden zo hard maken ‘’die toon verdien ik niet’’ zegt ze op een zogenaamde strenge toon ‘’als je me niet ter wereld had gebracht had je deze toon van mij ook niet’’ floep ik eruit. Ik laat het er maar bij en loop zonder iets te zeggen de deur uit richting de bushalte.

Bleeh x] (8 x uitgekomen)

Kijk toch bij uitkomsten

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Clumsy

    Zoals ik al eerder zei:

    U verhaal is Prachtig




    xxxx lufyuuu

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?