Secret Diamonds. [21]

Numme 21

was 20 lang gneoeg? x]
dez word ook lang.. i think? =D

4eactions .__.

Mogelijke uitkomsten

Shopping .__. (11 x uitgekomen)

Jenny
We lopen met z'n zeven naar de lift, en proppen ons er allemaal weer in. 'Tot straks, over vijf minuten ofzo.' zeg ik. En Julie en ik lopen naar kamer. De jongens gaan nog één verdieping hoger. 'Wat heb je hem nou allemaal verteld?' vraagt Julie. Ik haal me schouders op, 'alleen dat het te snel ging. En ik vroeg of die kus, van gister, of hij iets voelde...' ze keek me vragend aan, en wachtte op antwoord, 'en...?!' vroeg ze, toen ik niks zei. Ik schudde mijn hoofd, 'hij voelde er wel iets voor. Maar ik weet niet, hetgaat té snel Julie!' ze knikt, en dit keer doet zei de deur open. We lopen naar binnen, en ik pak me tas. Ik doe de dingen erin die ik nodig heb, en Julie ook. 'Vandaag leren wij ze wel kennen, trust me' zegt ze. En er wordt op de deur geklopt. Ik doe open, en daar staan de jongens. 'Ready?' vraagt Josh. 'Jep, we kunnen' zegt Julie, en ze gaat voor mij, de deur uit. Ik schud me hoofd, en sluit de deur.
We komen aan in de mooie grote stad. 'Ow my god!' roepen Julie en ik uit...
We lopen meteen naar het eerste winkeltje. En komen terug met een tas. 'Dit gaat nog eens leuk worden...' zeurt Chris meteen. Ik knik, 'zekers wel. Voor Julie en mij dan...' zeg ik. 'Kom, we gaan verder...' zegt Dan. We knikken, en lopen nog meer winkeltjes in en uit.


Julie
We hebben nu allebei, al ongeveer zes tassen, en hebben pas de helft van de stad gehad. 'Zullen we ergens drinken?' vraag ik, als ik een leuk terasje zie. Ze knikken, en we lopen er naartoe. We nemen plaats, en worden meteen geholpen. 'Ik ga even naar de wc...' zeg ik, en ik sta op. 'Wacht even Julie, ik moet even praten' wordt er gezegt. Ik kijk op, en Max staat al. Ik knik. We komen binnen, en lopen richting de wc. 'Ik vind het zo zielig voor Dan en Jenny. Ze zijn smoor op elkaar, zie je duidelijk...' zegt hij. Ik knik, 'dat is waar. Alleen het gaat te snel, zeggen ze...'

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

  • Yuck

    WOESH amazing n_n !
    snelverder ! <3

    1 decennium geleden
  • Jealousy

    Next please

    1 decennium geleden
  • Solutioness

    Max = cute(H)

    SNEL VERDER PLZZ!(K)

    1 decennium geleden
  • ELLENNN

    veeeeeeeeeeeeeeeerder

    1 decennium geleden
  • Scandal

    Verder :D
    (K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?