Gewoon een quiz met Tom. (:

Blahblah. ^^/

Mogelijke uitkomsten

Misschien kan het wat worden.. (55 x uitgekomen)

'Lisa.. Ik, ik moet je wat vertellen. De laatste tijd ben ik veel meer van je te weten gekomen. Maar ik denk dat ik meer tijd nodig heb, om iets met je te beginnen.' 'Maar, maar Tom. Hoezo, wat bedoel je? Ik dacht dat je mij zo leuk vond.' 'Ja, het ligt ook niet aan jou. Je bent een hartstikke leuk meisje, maar ik, ik. Je bent iets te verlegen Enne.. Ik.' *zucht* 'Ja Tom. Ik weet het.' En je kijkt sip naar beneden. Dan buigt Tom naar voren, en geeft je een lief kusje op je wang. Een zacht bescheiden kusje. 'Tom?' 'Ja, Lisa?' 'De disco is open..' Hij kijkt je even vreemd aan, maar begint dan te lachen. 'Zeg dat dan meteen! Kom op we gaan!' Hij geeft je een arm en samen lopen jullie naar de disco.:P

Ja ! Hij vind je hot [L] (235 x uitgekomen)

'Lisa, ik moet je wat vertellen', zegt hij dan. 'Wat?' Vraag je lief. Je ziet dat hij bloost. 'Ik, ik vind je al vanaf het begin dat ik je zag leuk. Ik kan aan niks anders meer denken. Alleen, ik durfde het niet te vertellen, want ik dacht dat je me zou afwijzen. Je bent niet zoals andere meisjes, te voorbarig of je verlegen.' Wat is er met die stoere tom gebeurd? dacht Lisa. Nou ja, ik vind het wel schattig. 'Tom..' 'Ja?' 'Sta daar niet zo stom, en kus me gewoon!' Er verscheen een grote glimlach op zijn gezicht. 'Lisa, ik wil niets liever.' Hij boog naar Lisa toe, en gaf haar een lange zoen op haar mond. Hierna keek hij Lisa in haar ogen en pakte haar hand. 'Lisa.. Wil jij mijn meisje zijn?' 'Ja Tom, dat wil ik.' En vanaf dat moment waren Tom en Lisa voor eeuwig met elkaar verbonden.

Sorry.. Maar het kan gewoon niks worden tussen ons. (8 x uitgekomen)

'Lisa, ik moet je wat vertellen.. Het is namelijk zo..' Snel leg je je hand voor zijn mond en kijkt hem zwoel aan. 'Zeg maar niks. Ik weet wat je wilt zeggen.' Je laat je hand los en buigt naar hem toe. Als je lippen de zijne raken, duwt hij je weg. 'Lisa, hou op!' 'Haha, rustig maar Tom, er is niemand meer.. Ik weet wat je voor me voelt.' En je geeft hem een sexy knipoog. Je wil je weer naar hem toebuigen en je pakt hem vast. Weer wil hij je wegduwen, maar je laat niet los. Dan geeft hij je een klap in je gezicht. 'Lisa! Dit bedoel ik nou! Je denkt dat je alles bent, maar ik vind je niks! Ik hou niet van je, en wil niks met je! Laat me met rust!' Verslagen en woedend kijk je hem aan. 'EN DAT ZEG JE NU PAS! IK HEB ME LOPEN UITSLOVEN VOOR JE, EN DIT IS MIJN DANK! JE ZOEKT HET MAAR UIT, IK HOEFT NIET EENS MEER WAT MET JE TE HEBBEN!' Je draait je om en loopt met grote passen weg. 'Lisa, pas op.' Hoor je nog. Maar het is al te laat. Je struikeld over een losse tegen en valt languit in een modderplas. Tom rent naar je toe en wil je helpen. Maar woest duw je hem weg, waardoor je hak breekt. Je doet net alsof er niks aan de hand is, en loopt weg. Weg van Tom, weg van iedereen.

Statistieken

Statistieken

Reageer (17)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?