Samen is beter dan een: Deel 4

---
SORRY ALLEMAAL DAT DIT DEEL ZO LANG DUURDE.. :(
DAAROM MAAK IK NU EEN EXTRA LANG DEEL !!
---
Je hebt nu al een week lang Malou niet gezien. Toen je langs haar huis liep, had je het gevoel dat er iets niet kloppte. De ramen zaten dicht, er hing iets voor en het was doodstil. Je kroop in bed, maar ineens werd je wakker. Het was donker en er kwam een figuur aangelopen. Hij sleepte een meisje mee. Je zag haar en het was je beste vriendin Malou.

Mogelijke uitkomsten

Samen..? (2 x uitgekomen)

Je hielt je hand voor je mond en neus en liep richting de trap. Voorzichtig liep je naar boven. 1-2-4-5-7 en nu een grote 8-11-12-14. Je wist precies op welke traptreden je wel en niet moest staan, om geen geluid te maken. Jij en Malou hadden dit vaak zat gedaan. Je stond nu boven aan de trap. Je dacht even na waar Malou's kamer ookal weer was. Die vieze zure lucht maaktte je duizelig. Ineens wist je weer waarr de kamer van Malou was. Hier liep je naartoe en je haalde die adem. Je bracht je hand naar de klink en je deed hem voorzichtig open..

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • LunaSpy

    Spannend :P

    1 decennium geleden
  • Fantasy

    lieve meid :O heb je een depressieve fase? de psychiater doet WONDEREN :D ooit aan gedacht misschien? zo nee: zou ik toch maar eens doen ;) :P

    1 decennium geleden
  • Redemption

    Whaaaa!!!!:D:D:D maak snel nieuwe...vind soo spannend:P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?