op welke bloedbroeder lijk jij?

de film van bloeders wie van hun ben jij

Mogelijke uitkomsten

victor van ribeek (8 x uitgekomen)

je ben het kleine broertje van arnout van ribeek
Hij is het jongere broertje. Victor bungelt er een beetje bij. Hij staat in de schaduw van Arnout, maar wil ook opvallen, zich manifesteren. Met kattenkwaad dat soms naar sadisme neigt probeert hij zich te laten gelden. Hij is een schaduwbloempje met rare pieken. gemener en doelgerichter overkomen. Terwijl Victor op zijn tijd ook heel geestig kan zijn.”

ronnie feniz (6 x uitgekomen)

Zonder het zelf te weten is Ronnie een getormenteerde ziel. Een echte straatvechter die weet dat fysieke kracht uiteindelijk de doorslag geeft. Dat is zijn taal en die gebruikt hij niet alleen voor anderen, maar ook voor zichzelf. Ronnie heeft een zelfdestructieve kant. Hij legt de grens voor zichzelf steeds een stukje verder. Voor je hem een klap kunt geven slaat hij zelf zijn hoofd tegen een automaat. Je krijgt geen grip op hem. Hij is hard voor anderen en voor zichzelf. Als ze dreigen hem op zolder geen eten meer te brengen, zegt hij: dat maakt niet uit, ik heb het niet nodig.

arnout van ribeek (5 x uitgekomen)

Hij is de brutaalste van de klas, ziet er goed uit en de meisjes vallen op hem. Arnout heeft charisma. Maar net als een popster is hij ook snel verveeld. Mensen zoals Simon en Frederique zijn voor hem speelgoed, gebruiksvoorwerpen. Een leraar die hem straf geeft of zijn vader die streng is, dat doet hem niets. Arnout zoekt kicks, mensen die indruk op hem maken

simon bA (0 x uitgekomen)

simon bakker (3 x uitgekomen)

Simon is zeer intelligent, maar zijn sociaal-emotionele ontwikkeling is daar ver bij achtergebleven. Hij kan goed leren, is de slimste van de klas, maar is slecht in mensen en situaties inschatten. Voor de hand liggende menselijke inzichten ontbeert hij. Simon is verblind door de pracht en praal bij de Van Riebeecks. Hij ziet niet hoe streng de vader is, dat de moeder ziek is en de oudste broer een verwende corpsbal. Hij is zo gefascineerd door Arnout dat hij gaandeweg steeds meer op hem probeert te lijken, in zijn houding en kleding. Dat hij erbij wil horen, wordt gelijk zijn valkuil. Hij heeft niet in de gaten dat hij voor de anderen alleen van belang is zolang er een probleem is op zolder.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?