Here's the deal 3

I see you're not resisting
To this temptation

Mogelijke uitkomsten

Karaoke (8 x uitgekomen)

bill pov

er zijn vier stoelen voorzien , voor ieder een. jullie gaan op jullie vaste stoel zitten en wachten tot de manager wat zegt .
de manager zegt niets , hij zit nog eve op zijn computer iets in te geven en af en toe kijkt hij naar me , dan kijk ik hem recht aan .
na een aantal minuutjes draait hij zich volledig naar ons toe 'zo , en hebben jullie al iets nieuws bedacht voor ene nieuw effect ?' vraagt hij met de deur in huis vallend.'nee niet bepaald , ik denk er nog overna maar ik beloof er zo snel mogelijk mee te komen' zeg je snel .
de man knikt 'ik reken op je' zegt hij , jullie praten nog over boekingen van concerten van de komende maand en eve later staan jullie op het punt te vertrekken. je loopt samen met georg naar de auto , de manager had nog iets te bespreken met tom en gustav .
je opent de auto en zet je aan het stuur , georg komt naast je zitten 'heb je al een paar ideetjes voor dat nieuwe gedoe ?' vraagt hij best wel geintresseerd . 'nee nog niet , maar ik heb al wel iets in men achterhoof d, maar ik ben er nog niet helemaal uit ' zeg je , georg knikt , je zet de radio op en wacht rustig af tot de rest kiomt , een kleine vijftal minuten komen ook zij het gebouw uit en komen richting de auto

jullie rijden weer naar huis , onderweg is het stil , iedereen verveeld zich , dat merk je . 'wat gaan we vanavond doen?' vraagt tom dan
'wat wil je doen?' vraag je dan aan tom
hij haalt zijn schouders op 'doe is een voorstel'
je denkt na 'laten we utigaan? het is tenslotte al lang geleden.' stel je voor , tom knikt ' waarnaar toe?'
je haalt je schouders op ' ik heb gehoord dat er ene nieuwe karaokebar is in de buurt van de haven' komt georg tussen het gesprek in . 'gaan we daar heen?' vraagt tom geintresseerd , je haalt je schouders op 'jullie zeggen het maar , ik ga wel mee' zeg je terwijl je de straat indraait waar jullie moeten zijn .

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?