Wie van de Bianchi tweeling ben jij? || Een Determined to Find You quiz

Deze quiz is gebaseerd op de hoofdpersonen van Determined to Find You, een Inazuma Eleven fanfictie geschreven door Duendes en mij.

Natuurlijk, de Bianchi tweeling lijkt veel op elkaar, maar eigenlijk verschillen ze meer dan je zou denken. Wil jij erachter komen op wie van hen je het meest lijkt? Doe dan deze quiz!

Het kan dat er vragen zijn waarbij geen enkel antwoord echt bij je past, of juist vragen waarbij er meerdere antwoorden bij je passen. Kies dan de antwoorden die het beste bij je passen.

Mogelijke uitkomsten

Cassiane Bianchi (14 x uitgekomen)

Vooral niet denken, maar doen, dat lijkt soms jouw motto te zijn. Je hebt een wat impulsief karakter, waardoor je jezelf in de problemen brengt, maar je hebt je hart op de juiste plaats zitten. Je hebt meestal goede bedoelingen, hoewel dat soms niet helemaal duidelijk is voor anderen. Je bent energiek en beschermend en sociaal, maar je kunt ook erg koppig zijn, meer dan soms goed voor je is. Mensen waarderen jou om je standvastigheid, gevoel voor humor en gekke ideeën. Je brengt veel gezelligheid, waardoor mensen je vrij snel mogen, en je ziet meestal het goede in mensen. Hierdoor kun je soms wel wat naïef zijn, maar het zorgt er ook voor dat je positief in het leven staat. Verder vergeef je mensen snel weer, en laat je problemen het liefst snel achter je. Confrontaties ga je meestal het liefste uit de weg, maar toch kun je ook flink ruziën. Ook daarvoor geldt dat je liever niet teveel nadenkt: trappen is in jouw ogen veel efficiënter. Het zwaard is machtiger dan de pen... toch?

Fayline Bianchi (19 x uitgekomen)

Kennis is macht, daar ben jij je heel goed bewust van. Je kijkt liever eerst even toe en denkt even goed na voordat je handelt. Dat zorgt ervoor dat je op de meeste situaties wel een antwoord hebt. Toch sta je niet altijd stil bij de langetermijngevolgen van je daden, waardoor je je soms in de nesten gewerkt hebt, zonder dat je dat merkt. Wanneer je je iets in je hoofd gehaald hebt, kan niemand dat er meer uit praten, en je zal blijven volhouden tenzij dat echt niet langer kan. Dat geldt ook voor wrok: als iemands iets verkeerds doet in jouw ogen, is er heel veel voor nodig om dat weer te herstellen. Je bent relatief rustig en terughoudend, en wil graag dat anderen je mogen. Je doet daarom erg je best om een goede indruk achter te laten. Daardoor heb je soms wel de neiging om de problemen die je veroorzaakt op een ander af te schuiven. Mensen waarderen je om je intelligentie, je standvastigheid en je eerlijkheid. Ook ben je erg trouw en beschermend: je vrienden kunnen altijd op je rekenen, hoewel je daarin wel kunt doorslaan. Daardoor kies je vrij snel partij en ben je soms wat bevooroordeeld, en kun je wat wantrouwig zijn naar anderen. Je kent de kracht van woorden, en weet dit meestal heel effectief in je voordeel te gebruiken: in de meeste situaties weet je precies wat je moet zeggen om te krijgen wat je wilt. Dat geldt echter ook voor ruzies, waardoor je er soms rake, maar onaardige dingen uit kunt flappen als je boos bent. Wanneer een ruzie op fysiek geweld uitdraait, heb je wat minder poten om op te staan, maar je weet ook dat wie niet sterk is, slim moet zijn. Dan heb jij niets te vrezen, is het niet?

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • GossipGirl21

    Leuke quiz. Je leert hier ook veel van. Andere dingen kennen.

    1 jaar geleden
  • ChifuyuMatsuno

    Fay! ;)

    2 jaar geleden
  • QuizSterer

    ik ben: Fayline Bianchi.
    De eigenschappen kloppen ook wel in vergelijking met mezelf!!(Y)

    3 jaar geleden
  • Megaeraaa

    Fay
    In mijn ogen was ze iets te dromerig en plakte ze nogal aan Axel maar YES! NU MAG IK MIJN ZUS PREKEN GEVEN!!!! xD

    Dit kan nog leuk worden *snode grijns*

    3 jaar geleden
  • Duendes

    Is het Cassi? Ja natuurlijk
    Are we surprised? Not at all

    Maar WOW het is echt een goede quiz nice woah goede vragen i love it :Y)

    3 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?