Ronaldo's daughter : a perfect live or not ? 18

deeeeeeeel 18 .
maak het gewoon maar, vandaag komt ook nog deel 19 .

x x x

Mogelijke uitkomsten

who is it? (15 x uitgekomen)

De volgende ochtend wordt ik wakker met barstende hoofdpijn. shit een kater. ik sla de dekens van me af. Ik zie dat Mandy nog ligt te slapen, dus ik loop heel zachtjes naar beneden. Ik pak een asperientje uit het medicijnenkastje. Ik besluit om maar alvast een ontbijtje te maken, ik maak ook alvast wat voor Mandy, aangezien zij om half 1 naar huis moet omdat ze naar haar familie in het zuiden gaat voor 1 dagje. Net als ik klaar ben met het ontbijt hoor ik voetstappen op de trap. goedemorgen. mompelt ze. Haha ook een kater zeker. ja helaas wel. hier neem een asperientje, en ik geef het doosje aan haar. Ik heb alvast ontbijt gemaakt, ook voor jou, dan hoef je je straks niet zo te haasten. dankje! Het ziet er lekker uit chan. ik ben gewoon een geboren kok lach ik. wat een avond was het gister he? begint Mandy als we aan tafel zitten. Ja zeg dat wel. Maar het was wel heel erg gezellig. echt wel! Maar heb je Davey gister nog gesproken? ja toen hij en Frank binnen kwamen en jij en Frank naar de woonkamer liepen hebben we het een soort van uitgepraat. dus het is weer helemaal goed tussen jullie? lacht ze. Ja we zijn gewoon weer vrienden, en we hebben besloten om alles wat er is gebeurd achter ons te laten. dus je gelooft hem ook van dat hij dronken was toen ie Shannen zoende. ja. nja ik ben blij voor je dat het weer goed is. ja ik ben ook erg blij, die gespannen sfeer de hele tijd was behoorlijk irritant. dat snap ik. we praten nog even door over het feest en gaan dan naar boven om alles te doen + Mandy’s spullen pakken.

3 kwartier later ;

Nou meid, ik vond het echt heel gezellig en ik zie je Maandag wel weer. ja het was echt leuk! Ja gewoon zelfde tijd als altijd bij de kluisjes toch? jep. nou heel veel plezier bij je familie en doe je ouders maar de groetjes. zal ik doen, enne succes met dat gedoe met je vader he. nou ik denk toch niet dat ik hem een van deze dagen spreek, hij heeft me nog geen een keer gebeld, maar het zal allemaal wel, hij bekijkt het maar. het komt wel goed meis, echt waar! ik lach even naar haar en zwaai Mandy nog ff uit.

1 uur later ;

Ik zit beneden een beetje film te kijken en te lezen als ik opeens het slot van de voordeur hoor rammelen. holy shit wat is dat nou weer! ik sta op en ren naar de keuken en pak de deegroller, je weet maar nooit. Ik ga achter de grote stoel zitten en ik hoor dat de voordeur open gaat en dan weer sluit. Voetstappen komen op me af. Ik spring achter de stoel vandaan en houd de deegroller stevig vast zodat ik ermee kan slaan. Als ik sta schrik ik me dood.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • xTears

    leuk(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?