Van Leeuwarden naar Rotterdam !

Ik hoop dat jullie het leuk vinden ;)
Het is misschien nog allemaal vaag maar ik begrijp nog niet zoveel van quizlet verhalen maken, dus als je Tips hebt :D altijd welkom !!

Mogelijke uitkomsten

Van Rotterdam naar Leeuwarden (21 x uitgekomen)

Dit is mirthe ^
Paaaapaaa!!! Paaapp !! kan je me nu ff heen brengen naar het station?? Mirthe rustig!! anders ga je maar op de fiets naar het station. Ik begrijp ook nog steeds niet waarom ik je heen moet brengen. Nou dat is omdat ik anders op de fiets moet en ten eerste ik kan niet al mijn spullen mee nemen op de fiets en ten tweede mijn fiets moet daar dan staan en iemand vertelde me laatst dat dat heel gevaarlijk is om daar mijn fiets te laten staan. Knipoogde mirthe naar haar vader. Liever heb je echt alles ook je inschrijfformulier... Ja mam ik heb echt alles. Oke dan is het goed. Bel je me ook nog als je aangekomen bent. Jaaahha dat heb je nu al honderd keer gezegt.
Oke kom je mirthe dan gaan we nu!
Oke lieverd veel plezier en winnen hé !! Ja mam Thanks !!

In de auto:
Mirthe je bent zo stil. Huh uh wat?? Dat ik zei dat je stil was. Ooo ja nee ik ben aan het denken. Haar vader legt de hand op haar knie. Het komt wel goed "schatje". Mirthe lachte haha jij met je humor. Mirt we zijn er moet ik je nog helpen met je koffer?? Nee pap het lukt wel. Mirthe gaf haar vader een zoen en rende de trein in. Ze ging bij het raam zitten deed haar Ipod in en in gedachten nam ze haar dans nog een keer door...

... (0 x uitgekomen)

...

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?