Dikke of dunne ik?

Ben jij erg op jezelf gericht of houd je veel rekening met anderen? Kom erachter door onze leuke en grappige vragen of je net zo bescheiden bent als assepoester of dat je net zo'n dikke ik figuur bent als de stiefmoeder!(Y)VEEL PLEZIER (A):)

xx Marije, Nora, Daphne en Martine

Mogelijke uitkomsten

Assepoester (dunne-ik) (16 x uitgekomen)

Je bent meelevend, zorgzaam en bescheiden. Als je vriend(in)in de problemen zit sta jij paraat om hem/haar op te vangen. Je bent niet veeleisend maar zorg dat je niet teveel over je heen laat lopen, je mag best een keer nee zeggen en aan jezelf denken ;)

Stiefmoeder (dikke-ik) (1 x uitgekomen)

Hmm.. Je bent vrij op jezelf gericht en laat absoluut niet over je heen lopen. Je doet ook meer je best om het jezelf naar de zin te maken dan anderen te helpen. Op zich is het helemaal niet verkeerd om is aan jezelf te denken maar weet dat anderen dit niet altijd waarderen. Dus een tip: denk wat vaker aan anderen te denken :)

Prins (dappere-ik) (21 x uitgekomen)

Jij bent dapper en durft voor jezelf en voor anderen op te komen. Je durft je eigen mening te geven en houd er niet van als mensen gepest worden. En houd er niet van als mensen ongelijk behandeld worden. Soms is je eerlijke mening geven niet altijd de beste optie, soms kun je iemand er mee kwetsen. Toch zit je goed tussen super dunne en dikke ik in ! :}

Vader (laffe-ik) (7 x uitgekomen)

Je durft niet zo goed in je eigen mening uiten... Als je ziet dat anderen gepest worden zul je er ook niet zo 123 op afstappen om ze te vertellen dat het absoluut verkeerd is wat ze doen. Je bent vaak onzeker en daarom durf je dus ook niet zoveel, maar weet dat andere mensen het juist op prijs stellen dat je voor je mening uitkomt! Je zit net als de dappere-ik een beetje tussen de dunne en de dappere ikjes in. Maar als je wat zekerder van jezelf wordt, zullen andere mensen dat zeker leuk vinden. (sorry voor de lelijke afbeelding, er was geen andere...)

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • LiamQirat1D

    vader xd klopt wel :$

    1 decennium geleden
  • Scara

    dat met die hond is echt gebeurt ooit en toen zei ik: 'Ja maar ik moet eerst even thuis zakjes halen doei.' Maar ik ging toen gewoon verder. prins maar ik ben een meisje! xD

    1 decennium geleden
  • xBexHappyx

    ik ben een prins whaha(A)

    1 decennium geleden
  • EvilCupcake

    haha op mijn school vragen ze eerer geld voor noedels in plaats van een broodje xD

    1 decennium geleden
  • WEIJZIG

    Kei leuke quiz. Vooral vraag 8 haha!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?