Ben jij een material girl?

Word jij helemaal blij van dure spullen en wil je het liefs een vriend/vriendin met een vette bankrekening?Of maakt geld jou niet gelukkig?DOE DE TETS EN VIND HET UIT!!!
XD

Mogelijke uitkomsten

geld maakt niet gelukkig (39 x uitgekomen)

Geld kan jou helemaal niets schelen.jij kan gerust met je 10 euro een hele maand leven omdat je amper iets uitgeeft.Leuke dingen doen met vrienden hoefd duidelijk niet veel te kosten,jij bent al blij met een goed gesprek!

geld bepaalt al je geluk! (14 x uitgekomen)

Jij bent een op en top matrial girl!Je vind het heel belangrijk om in de duurste merken te lopen en een luxeleventje te hebben.Zonder geld raak je in paniek,want dan kun je niet meer schoppen,dus jij bent altijd op zoek naar een rijk vriendje/vriendinnetje

geld maakt best wel happy (9 x uitgekomen)

Jij vind het best wel handig om geld te hebben.Want het maakt je leven toch een stuk simpeler.Maar je hoeft zeker niet altijd de duurste spullen te hebben.

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • xBebe

    Geld maakd niet gellukkig. Maar doet het wel toch? Je moet er kleren van kopen, eten, drinken... *sorry voor mijn spelling ik ben Albanees

    7 jaar geleden
  • kimyugyeom

    Geld maakt niet gelukkig,
    maar gelukkig maakt men geld. (:

    1 decennium geleden
  • ImperfectMe

    Geld maakt niet gelukkig:P

    1 decennium geleden
  • Exile

    geld maakt niet gelukkig

    1 decennium geleden
  • tomismyheroxx

    geld bepaalt al je geluk!

    wel waar, jaa ik bedoel iedereen word daar tog gelukkig van?
    niet echt dat het op je bankrekening staat ofzo maar dat je heel veel leuke dingen en alles kan doen met je vriendje en vriendinnen en gewoon lekker kan shoppen als je zin hebt, zonder te gaan stressen of je bankrekening niet op rood springt, toch?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?