[SA] Lieve Papa..

Een sa dat ik heb geschreven toen ik voelde dat de band met mijn vader wat slechter was. Ik schrijf dingen van me af omdat ik me dan veel beter voel =']

Mogelijke uitkomsten

Daddy.. (21 x uitgekomen)

Even twijfel ik of ik de krachtige woorden wel op papier zal zetten, maar dit is toch echt de enige manier hoe ik me kan uitten. Met bibberende handen zet ik de penceel op het witte papiertje.

Lieve Pap,
Ik kan me de dag nog goed herinneren, de dag dat ik je heb verlaten voor altijd. Ik snap nog steeds niet hoe onze goede band samen nou zo heeft kunnen verwateren. Samen konden we de hele wereld aan, jij was een held in mijn ogen. Vroeger vertelde je me dat jij voor de hemel zorgde, ik vond het prachtig. Ik was zo trots op je, mijn vader die zorgde dat elke nacht de sterren weer schenen zoals ze nog nooit van te voren hadden gedaan, en dat de maan weer naar me lachte. Nu kan ik me niet meer voorstellen dat ik ooit heb kunnen denken dat jij een held was, en dat jij me zal beschermen tegen deze grote, kwade wereld. Want achteraf gezien heb jij dat nooit gedaan, jij hebt me juist kleiner gemaakt dan dat ik al was. Elke nacht dat ik huilde verscheen jij niet in de deuropening om me te troosten, en als er kinderen waren die me pestte was jij er nooit die het voor me opnam. Als ik viel en ik wilde een pleister op de geschaafde plek, was jij nooit degene die hem erop plakte. Desondanks alles bleef ik toen in je geloven, omdat ik van je hield. Omdat je mijn beste vriend was, maar vooral omdat ik zo tegen je opkeek. In mijn ogen was jij de grote, machtige kerel. Nu weet ik veel beter, je bent niets meer dan een klein miezerig mannetje die niet met zijn eigen gevoelens om kan gaan. Papa, ik ben er niet trots op dat jij mijn vader bent, en ik ben er niet trots op dat ik, ik ben.

Papa, ik wil je nog even bedanken voor de tijden dat jou woorden me wel gelukkig maakte, en ik wil je bedanken dat jij mijn leven tot een hel hebt gemaakt. Ik zal je nooit vergeten, want ergens, ergens in mijn hart heb jij nog een piepklein plekje, een plekje van vroeger. Een klein plekje in mijn hart waarin jij nog een held voor me bent, en elke dag nog de sterren voor me ophangt.

nee. (5 x uitgekomen)

jaja, gewoon nee (':

nope. (0 x uitgekomen)

jaja, gewoon nee (':

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • cutexcupcake

    leeeuk.

    1 decennium geleden
  • Draakje

    Dit is supermooi. [/beautiful!]

    1 decennium geleden
  • Hymn

    Wauw:O
    Geweldig:)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?