Welk hondenras ben jij?

zoek uit op welk hondenras jij het meeste lijkt.

Mogelijke uitkomsten

Cavalier King Charles Spaniël (4 x uitgekomen)

Jij bent sportief, en je hebt een normale lengte je kan zachtaardig zijn maar soms ook wel grof.
Jij blaft niet vaak eigenlijk bijna nooit. jij houd van stilte. En je bent mijn lievelingshond!

Duitse Herder (3 x uitgekomen)

Jij bent erg moedig en gehoorzaam. Je houd van vechten, maar je bent ook trouw en vrolijk. nog een pluspunt is dat je erg makkelijk te trainen bent en dat je goed gehoorzaamd. in 1 woord: geweldig!

Bulldog (10 x uitgekomen)

Jij bent er eigenwijs. Het lijkt of je erg wild bent, maar dat is helemaaaaaal niet zo je bent lief en rustig, en je bent moedig. Jij kan ook goed met kinderen omgaan en je bent erg gehegt aan je baasje je bent best wel klein, maar dat maakt niet uit want het belangrijkste is dat je een leuke hond bent en dan ben je ook!

Chihuahua (27 x uitgekomen)

Jij bent erg onafhankelijk dat betekend dat je goed voor je zelf kunt zorgen. JE bent erg energiek en moedig. jij bent erg aan je baas gehecht en bent ook wel hebberig, jij kan niet goed met kinderen omgaan en blaft erg agressief tegen vreemden. Je bent wel een hele goede waakhond en trouw aan je baasje en dat is belangrijk!

Labrador (1 x uitgekomen)

Jij bent erg actief en zelfverzekerd, en jij bent een erg goede zwemmer en houd van apporteren. jij bent niet agressief en daarom heel erg geliefd als gezelschapshond. ook zorg je voor blinden als blindengeleidenhond en dat is wat ik zo lief vind aan jou!

Poedel (52 x uitgekomen)

Jij bent erg actief en vooral ook sportief. Jij bent ook heel vrolijk en opgewekt. En jij geniet van het leven. Jij bent ook erg intelligent en erg sociaal. Jij bent ook erg geliefd als gezelschapshond en daarom zou ik jou graag als hond willen!

Dalmatiër (12 x uitgekomen)

jij bent een erg sportieve en slanke hond, ook was jij erg geliefd bij de brandweer. Oorspronkelijk kom jij uit kroatië. En jij bent een zeer geliefde hond het ligt aan je karakter of je goed met kinderen kunt omgaan, maar ik denk dat jij dat wel kan!!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (9)

  • LittleHorse

    Chihuahua, klopt niet echt ik ben meer een labrador

    1 decennium geleden
  • Animal2

    Chuahua :P

    1 decennium geleden
  • JackLove

    poedel(puh)
    die zijn stom

    1 decennium geleden
  • Dreamy

    duitse herder(yeah)

    1 decennium geleden
  • Miyagi

    buldog (H) sgattige hondjes

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?