welk boosaardige naruto personage ben jij?

Naruto is een anime/manga serie. Tekenfilm uit japan in het kort.

ben jij Itachi of gaara of...?

Mogelijke uitkomsten

gaara (589 x uitgekomen)

Jij bent een levend monster. Je hebt nooit liefde gekend of gekregen, want je ouders lieten je achter omdat je een moordmachine bent.
Je probeert je dan ook nooit aan te passen naar de situatie. Iedereen die te veel is, ruim je gewoon uit de weg.

RAAD: Ik kan je geen raad geven, want ik ben gaara ook ^^ misschien gewoon wat vriendelijker of rustiger aan doen?

Itachi (390 x uitgekomen)

Jij vermoord iedereen die je pad kruist enkel en alleen voor macht. Mensen moeten naar je opkijken en je gehoorzamen. Het liefst mishandel je je kleine broertje/zusje psygisch door hem/haar er de schuld van te geven dat al de moorden die je doet. Het verdriet en de pijn van anderen geeft jouw een goed gevoel en maakt je dag goed.

RAAD : Wees niet zo snel op je teentjes getrapt en luister ook naar wat anderen willen zeggen. Wat jij misdoet, heeft geen ander ermee te maken. Leer de schuld op jezelf te nemen en verantwoordelijker te zijn.

Orochimaru (343 x uitgekomen)

Je zorgt ervoor dat elke keer in een gevecht zonder kleerscheuren er vanaf komt. Het liefst laat jij je vuile werkjes door iemand anders opknappen. Je ziet graag mensen leiden voor jou en door jou. Alles draait bij jou om macht. Al laat je soms je 'slaven' kiezen. Jammergenoeg voor hen, als ze iets anders kiezen dan jij wilt, gaan ze onmiddelijk eraan.

RAAD : Leer je vuile werkjes op te knappen. Op een dag zal er niemand meer zijn op 'kastanjes uit het vuur te halen voor jou' ofwel beter gezegt niemand om te doen wat je zegt.

Statistieken

Statistieken

Reageer (107)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?