Ben jij een echte BITCH ?

OMG DENK JIJ IK BEN EEN BITCH doe dan deze QUIZ whay? nou misschien ben je wel gewoon een Dom lief meisje die alleen maar luisterd naar haar mama en papa maar de Bitch doet STOUTER (en sja daar houden jongens wel van voorbeelden :Valerio en Tom van tOkio Hotel)

Mogelijke uitkomsten

ZO EEN BITCH (27 x uitgekomen)

OMG jij bent gewoon een vette BITCH jij hoord de MEAN cheerleader te zijn het Mooiste meisje waar alle jongens opvallen en jij wat doe jij WIJST ZE LKKR AF OP EEN MANIER ..PFFF DAT IS GEWOON ECHT BITCH ACHTIG goedzo MISS BITCH !

TE NORMAAL (147 x uitgekomen)

SJAA zo kan je het spelletje niet mee spelen de enne keer POESLIEF en dan een BITCH gewoon te nep ben jij sjaa SORRY uhm neej ga Bitch zijn leren van de grootste Bitch van je school misschien word jij dan wel de grootste!

TE LIEF (24 x uitgekomen)

LUISTER JIJ ZEGT WEL TEGEN IEDEREEN I LOVE YOU OF FRIENDS4EVER IK WORD ER ZIEK VAN WORD EENS EEN BADGIRL DUS EEN BITCH KOM JIJ MET DIT AAN ZETTEN enne je nerd vriendjes opzij en word dan lkkr eens een bitch helpt !

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • DrawingLady

    wat een flut quiz :8

    9 jaar geleden
  • girltough

    TE NORMAAL? Normaal zijn is goed je krijgt er ook geen problemen mee. Normaal zijn is goed!!

    1 decennium geleden
  • Chaimpje

    Ik be te lief,en daar ben ik trots op,met je wie geen bitch is is een sukkel. Wees jij maar lekker bitchy,ik blijf wie ik ben.

    1 decennium geleden
  • Chaimpje

    Tsssss,wat een stomme quiz. Wrm gemeen doen tegen iedereen om bittchy te zijn. ik ben tog neit gek? Ik ben leiver m zlef,een aardig,leuk en leif meisje. En de gene die deze quiz maakte,doe eens ff normaal. Weet je wel hoe erg je iemand kan kwetsen met wat ji jzegt?

    1 decennium geleden
  • OogschaduwxD

    te normaal?\
    kben 1 van de grootste b!TCHES VAN DE SCHHOOL xD alhoewel, ik kan heeeeel erg aardig doen:D ( als het moet )

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?