Op welke Tokio Hotel Boy lijk jij?

bij deze quizlet kun je testen of je op Tom, Bill, Gustav of Georg lijkt...

Mogelijke uitkomsten

Tom (13 x uitgekomen)

Jij gaat helemaal voor Tom, maar pas op: er zijn veel meer meiden die een date willen met de gitarist! Tom is ook stapelgek op vrouwen, dus je moet heel vat in huis hebben om hem te versieren. Ben je gek op HipHop en lijk je op de Olsens of Angelina Jolie, dan zit je geramd!

Bill (33 x uitgekomen)

Crazy van Bill! dan moet je ook wel van Shoppen houden. De zanger is vaak in de Hipste shopstraten van de wereld te vinden om nog meer coole outfits bij elkaar te scoren. En nog een voordeeltje: je kunt nog je make-up delen ook!

Gustav (15 x uitgekomen)

Misschien denk je dan een date met Gustav rustig zal averlopen, maar niets is minder waar.
Gustav houdt namelijk enorm van grapjes maken en zal er dan ook alles aan doen om jou zoveel mogelijk lol te bezorgen. Moet je het natuurlijk niet erg vinden dan ie tussendoor weleens naar keihard metaal wil luisteren.

Georg (7 x uitgekomen)

De bassist van Tokio Hotel is ook meteen het feestbeest van de groep. Georg struint in zijn vrije rijd ook feestjes af. Als hij geen feestje heeft, kun je Georg thuis tussen zijn instrumensten vinden. Hij heeft er heel wat thuis en wie weet wil ie een keer een romantiesche nummer voor je schrijven.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • Jumbie1corn

    Bill. wist ik al want ik hen die al een keer in de hitkrant gemaakt xD enne gustav luisterd niet naar metaal maar naar metal;)

    1 decennium geleden
  • Mups

    BILL!!!

    enne


    Willen jullie aub ook mijn ''~Love-Bill~ (Of toch Tom???) 1'' doen ????? (sorry vooor de reclame)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?