waar gebeurd verhaal

een meisje van 16 mailde mij zomaar. ze kende me niet, ze wou haar hart luchten aan zomaar iemand. het meisje had een verhaal, schokkend, maar mooi. als je erover nadenkt, gebeurt het overal en altijd. ik vertel in deze quizlet haar verhaal.

Mogelijke uitkomsten

verkracht (144 x uitgekomen)

ik moet mijn verhaal kwijt, nu aan iemand. mail me niet terug, ik heb gewoon zin om het op te schrijven en het weg te sturen.

ik stond op het schoolplein. ik maakte mijn fiets los om zometeen naar huis te gaan.
opeens wordt er op mijn schouder getikt. ik draai me om, en kijk recht in de vurige ogen van ***, mijn vriendje.
"vandaag bij mij, toch?"
ohja, vergeten
"ja."
ik stap op mijn fiets en we rijden naar zijn huis.
"hallo, mevrouw de***."
"hallo, lieverd. hoe gaat het?"
"goed, mevrouw de***"
dat was zijn moeder.
"mam, we gaan naar mijn kamer, huiswerk maken."
"goed. wil je dat ik thee breng?"
"nee, hoeft niet."
we gaan naar ***`s kamer. ik ga op zijn bed zitten en pak mijn huiswerk uit mijn tas.
"natuurkunde... kun je me wat uitleggen?"
*** gaat naast me zitten en pakt mijn huiswerk en mijn tas. hij stopt het er weer terug in.
hij buigt zich naar me toe en fluistert in mijn oor:
"ik ben bloedgeil, pijp me, nu! ik wil je naakt zien, anders word ik gek!"
ik wil niet, maar ik laat het niet merken. ik vertel mijn leeftijd niet, neem maar genoegen met dat ik te jong ben voor de eerste keer.
enfin, hij duwt me op op zijn bed en geeft me een geile, wilde tongzoen. zijn warme handen gaan onder mijn blousje, onder mijn bh. dan begint hij zich uit te kleden tot zijn onderbroek. dan gaat hij als een bezetene mij uitkleden.
even laten liggen we allebei in ons ondergoed, hij grijpt me vast, gaat zitten en duwt me tegen hem aan. hij wriemelt aan het slotje van mn bh, tot hij opengaat. even bal ik mijn vuisten, bereid om hem te slaan, maar door mijn plotselinge golf van agressiviteit begint hij te kreunen en blijkt hij het lekker te vinden. ik laat mijn vuist weer zakken.
dan duwt hij me weer op zijn bed en stopt zijn # tussen mijn borsten. hij hij laat het even heen en weer gaan, maar stopt dan zn # in mn mond.
"zuigen! vacuum, baby!" ik begin te zuigen en hij gaat op en neer. dan komt en sperma uit en het komt in mijn mond en ik slik het door. lekker.
dan duwt hij zijn mond op de mijne, en gaat op me liggen.
hij likt over mijn hele lichaam, en stopt dan voor mijn vagina. ik hou snel mijn stringetje opzij, zodat hij in me gaat. ik kreun.
"harder! dieper!" het was de bedoeling dat ik dat dacht, maar ik zei het hardop.
hij stoot als een bezetene en het is heerlijk, terwijl ik het niet wil.
is dit verkrachten?
dan rukt hij opeens mijn slipje uit, en duwt mijn benen uit elkaar. hij balt een vuist van zijn hand, en gaat in mijn vagina, heen en weer als een stuiterbal die is gegooid door de sterkste man ter wereld op beton.
ik schreeuw het uit. het doet zo een pijn, maar toch is het heerlijk. zijn moeder klopt op de deur.
"gaat het?"
"Ja, *** stootte alleen even haar hoofd."
"O, oke."

zo gingen we nog een tijdje door, zonder die moeder natuurlijk. wat moet ik er van denken? is dit verkrachten? ik heb niet gezegd dat ik het echt niet wou, maar ik was er echt nog niet aan toe.
hij denkt dat er niets aan de hand is, maar ik ben allang blij dat ik mijn hart kon luchten.



dat was het verhaal van anoniem, een meisje dat haar naam en leeftijd niet wou vertellen.
dat was anoniem, het meisje dat zich schaamde.
dat was anoniem, met een verhaal dat ze de rest van haar leven bij zich zou dragen.

seks is niet alleen maar leuk, het kan ook vreselijk en verwarrend zijn. reacties, alsjeblieft.

- (17 x uitgekomen)

-

Statistieken

Statistieken

Reageer (11)

  • Noess

    verkrachting = dat de persoon die jou verkracht weet dat je het niet wilt en toch door gaat. in dit geval denk ik dat hij het niet weet want ze geeft zelf aan dat je harden enzo wil.

    voor mensen die denken dat verkrachting alleen kan als er echt letterlijk nee wordt gezegt die hebben het mis. als een wildvreemde jou dwingt tot seks en je niets durft/kan zeggen is het nog steeds verkrachting....

    maar in dit geval is het gewoon zielig voor haar dat ze er niet beter over na gedacht heeft. wel zielig, het beste is denk ik dat als ze gewoon met haar vriendje er eerlijk over gaat praten. mischien vind hij het wel heel erg en valt het uiteindelijk nog wel mee.

    1 decennium geleden
  • The2ndLaw

    OMG zo'n ervaring heb ik ook gehad met mijn vriendje. Maar ik heb het hem vergeven omdat ik hem toch erg leuk bleek te vinden. Alleen dit is veel ergen dan wat ik had, echt zielig voor dat meisje.

    ~Darth

    1 decennium geleden
  • Madrid

    OMG,is dit nou verkrachting? als je verkracht word word je toch zeg maar gedwongen en dan vind je het ook niet lekker,je doet het tegen je zin,maar ik vind het wel heel erg(huil)

    1 decennium geleden
  • PRIK

    http://www.quizlet.nl/users/lovemika/ bekroond tot leukste profiel

    1 decennium geleden
  • flyyyyy

    nou...het is niet echt verkrachen...ik heb het ook gehad, precies hetzelfde...het is lekker maar van binnen wil je het niet. het is niet verkrachten want als je misschien had gezecht dat je het niet wou deed hij het misschien niet of deed hij het anders. verkrachen is als je zegt dat je niet wilt en ook tegenstribbelt maar hij gaat gewoon door....

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?