now you're not there anymore. [JB] Deel 5

omdat jullie zo lief zijn om best snel te reageren is hier deel 5..


laatste stukje 4 was:
Daniek glimlacht “en wat wou jij eigenlijk gaan doen?” ik denk even na “owja, ik ging naar de wc” ik loop naar de gang en binnen 3 minuten ben ik weer terug.

Mogelijke uitkomsten

now, you don't know who i am. (18 x uitgekomen)

“ik heb echt zin om weer te gaan winkelen ofzo..” ik zucht en kijk uit mijn raam. “Jaah ik ook, en nu moet ik de eerste dagen van mijn nieuwe school missen.” Daniek zucht ook. “naar welke school ga je dan?” vraag ik geïnteresseerd. “Het EgbertJanCollege ofzoiets.” Ze rolt met haar ogen. “en in welke klas dan?” ik lach eventjes. “4 havo, hoezo?” “whoehoeeee dan ben jij mijn nieuwe klasgenootje waar die vrouw van Nederlands het over had.” We schieten allebei in de lach.

“dus dan ga je volgende week ook mee naar madame tussauds?” ik glimlach en Daniek kijkt me vaag aan. “ik weet daar nog niks over!” “nou we gaan dus volgende week met onze klas naar Madame tussauds, en daar hebben ze sinds kort poppen van Joe, Kevin en Nick!” ik droom even weg naar Joe en zie dat Daniek een diepe zucht laat gaan. “oooooow dan wil ik zeker mee!” ze lacht.

Daniek kijkt naar een plukje van haar haar. “het ziet er echt dood uit door al die behandelingen.” Zegt ze terwijl ze een spiegel erbij pakt. “weet je, ze hebben hier beneden een kapper zitten, zullen we vragen of we daar heen mogen?” ze knikt en ik druk op het knopje om een zuster te roepen. “wat willen de jongedames nu weer?” er komt een gezellige vrouw binnenlopen. “Jess mogen we naar de kapper?” ik kijk Jessica (de zuster) heel lief aan.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • IOnlyLoveYou

    VERDER!

    1 decennium geleden
  • AnnaBeerx3

    Hahaa wat die toch aan denkenn xD
    ik zou al lang aan Nick dromen xD (A)

    mm ik wil ook naar madame tussauds.. ofzoiet.. :D
    gewoon voor die drie gastjes en de rest kan me niet schelen (A)

    Love it!
    snel verderrr!!!_O_

    1 decennium geleden
  • Maris

    Snel Verder ^^

    Eght Leuk kan niet w8en op Volgende

    1 decennium geleden
  • Dazzled

    Supér ^^
    Snel verder :Y)

    Loveit
    <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?