wat voor een krijger ben jij

door de geschiedenis heen zijn er veel manieren van vechten ontstaan maar allemaal konden ze wel verdeeld worden met bepaalde eigenschappen, deze quiz is om uit te vinden wat voor krijger je zou zijn en welke eigenschappen daarbij horen:)

Mogelijke uitkomsten

sluipmoordenaar, assassin (40 x uitgekomen)

je bent een assassin, assassins zijn een van de intelligentste krijgers die bestaan hebben. dat moest ook wel want hun taak was meestal iemand te doden zonder dat er ook maar enige toeschouwers waren. ze waren ontzettend vindingrijk en moesten ook nooit onderschat worden. maar een assassin zal nooit een gevecht aan gaan waarvan die niet zeker is of die wint of niet. assassins maken meestal alleen vrienden met mensen die ze kunnen vertrouwen

barbarian (24 x uitgekomen)

je bent een barbarian.
Barbarians zijn niet bepaald tactisch in een gevecht en denken ook niet veel na over of dat vechten op dat moment wel zo verstandig is. maar ze weten ook dondersgoed waarvoor ze vechten en zullen dat ook doen tot ze er letterlijk bij neervallen. zo komt het dat een barbarian meestal wel veel vrienden had maar ook veel vijanden.

Huursoldaat, mercenary (11 x uitgekomen)

je bent een huursoldaat. huursoldaten vochten alleen voor redenen die voor hun het beste uitkwamen, meestal was dit dan ook geld. huursoldaten zaten meestal bij elkaar in een groep en vochten voor wie dan ook. als een huursoldaat zon groep verlaatte werd hij meestal gezien als een verrader, zo was het makkelijker hem te doden wanneer de opdracht dat aan gaf. zolang een huursoldaat bij zijn groep bleef hoorde hij wel bij het team en zullen zijn teamleden makkelijk hun levens voor hem in het spel gooien

samurai (20 x uitgekomen)

je bent een samurai. Samurais waren een groep krijgers in Japan die de orde handhaafden. ze waren ontzettend veel bezig met tradities en hielden er een eigen filosofie op na. Zo was het dat wanneer een samurai zijn eer geschonden was hij er zeker voor zou moeten vechten. het gaat zelfs zo ver dat als een samurai een andere samurai onteerd had hij alleen maar kon doorleven als samurai als hij zichzelf doodde met zijn eigen zwaard. anders verloor hij zijn titel en werd hij gezien als verrader. Ondanks hun overdreven eergevoel waren samurais bedreven vechters en konden kalm blijven in de meest tense situaties.

vechtkunstenaar (59 x uitgekomen)

je bent een vechtkunstenaar, vechtkunstenaars waren mensen die zichzelf specialiseerden in allerlei vechtsporten of technieken. het maakte ze niet veel uit of ze met wapen of zonder wapen moesten vechten want zonder waren ze meestal wel even dodelijk. ze waren ontzettend vindingrijk zolang het maar met vechten te maken had. ook bezaten ze een enorme wilskracht en uithoudingsvermogen, niemand wou zo iemand als tegenstander tenzij ze zelf een vechtkunstenaar waren. want uitdagingen zijn voor zo iemand heel belangrijk.

hippie (36 x uitgekomen)

je bent een hippie. Dude!! wat nou krijger, enige manieren die jij weet om te vechten zijn rondlopen met een stel rare mensen die borden met teksten omhoog houden. Oorlog staat niet in je woordenboek en vechten zal je dan ook nooit doen. waarom zou je...je kan toch veel beter gewoon vriendjes worden met iedereen,en als ze je niet mogen dan moeten hun dat maar weten toch? het enige waar jij echt moeite zou voor doen is de liefde overbrengen naar mensen die het nodig hebben. MAKE LOVE NOT WAR!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (13)

  • Elsketjee

    Assassin awesome!

    9 jaar geleden
  • RSInfinity06

    Assassin. Echt helemaal. :)

    1 decennium geleden
  • Rosen

    Ik ben een Assassin, haha. Goede quiz!

    1 decennium geleden
  • NarutoPerv

    Assassin.


    Omg ik ben helemaal weg van Assassin x'D Ik vind het leuk daar verhalen over te shcrijven en zo x'D Haha :'D

    1 decennium geleden
  • caballo

    EEN HIPPIE!!!!:|:X

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?