The moment i said goodbye. i die 6 weeks later (stand alone)

Ok mijn vriendin vriend is naar engeland gegaan en op dat moment werd hij aangereden door bus. 4 weken later werd hij wakker. en 2 weken later stierf hij door zijn ziekte .

Based to a real story
with thougts of Danny Wentilone.

Mogelijke uitkomsten

I'm sorry , I died (9 x uitgekomen)

Ik beloof dat ik je meteen bel nadat ik ben geland. Ik hield haar dicht bij me. Ik zal haar verlaten om precies te zijn voor 5 maanden ,tot ik weer vakantie heb. Ik keek er nog één keer aan. De tranen stonden al in haar ogen. Afscheid het vervelendste wat er bestaat. Ik verliet mijn huis. En stapte in de auto. Mijn blik bleef nog even naar haar kijken. Ik legde mijn hand op mijn hart. En ze deed het zelfde. Ons teken van alles komt goed. En mijn broer reed weg. James en Olivier zaten nog druk met elkaar aan het kletsen over wat ze dit jaar zouden meemaken.

Ik wachte rustig af tot ze opnam. Ik moest en zal haar stem horen. En ja hoor een geluid van een engel drinkt mijn oren binnen. Ik ben geland. Ik hoorde haar nog uithuilen. Ze was zo bang voor vliegtuigen. Boten. auto's. Op elk vervoer middel zou je haar gerust moeten stellen behalve te fiets of voet. Maar ik zal dat mijn helle leven doen . Voor haar. Maar ik ga. We moeten nog een eind zo. Ja ik zal Bellen doei hou van je. en we liepen naar buiten.

Haha of die mevrouw. Voorin. Wat moest je ook met hun. toch waren de dingen die ze zeiden prachtig grappig. Danny kijk uit. Ik draaide me om en alles wat ik zag en hoorde was twee lichten geschreeuw en de remmen.

Huh. Alles was zo licht tot het duidelijker werd. Rane. Hey broertje. Het duurde even tot ik realiseerde dat ik in het ziekenhuis zat.

So how do you feel today? 'The same' . keep on. Maybe you can leef soon. En de dokter verliet de kamer. Ik ging even achteruit liggen. En nam een adem. Hoe zal ze reageren als ze dit hoort. Ik kan het haar niet zeggen. Het is al 4 weken dat ik haar niet gebeld heb. wat zal ze denken. Ik maakte me zoveel zorgen dat de steken kwamen. De machines sloegen op hol. de artsen kwamen binnen. Maar ik wist dat ik niet meer verder kon.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)

  • MissShinoda

    -heb mn vorige bericht aangepast-
    "cuwl" komt natuurlijk heel vreemd over..
    ik had hem niet doorgelezen omdat mn moeder mij riep.
    en de volgende dag toen Namie vroeg wat ik er van vond, schaamde ik mij best wel x3
    wat flut op zoiets onder dit te zetten!:X
    heb je zelf ook zoiets meegemaakt? ik bedoel dat iemand van wie je hield overleed?

    xx

    1 decennium geleden
  • MissShinoda

    gebaseerd op danny..
    Namie ongeluksduckie..
    en heeft namie ditgeschreven of jij? :]
    het is echt mooi <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?