GUILTY FOR BEING PREGNANT 006

Six

Mogelijke uitkomsten

Why me !? (14 x uitgekomen)

Vanity begon al redelijk mee te vallen en zij vond mij al de max. eigelijk maak ik niet veel vrienden, omdat mijn broer ze dan altijd wegpest, of mij voor schut zet. We kwamen aan in Hard rock cafe en we mochten al naar binnen met onze VIP- tikets (wat vaders niet allemaal kan doen :D)
We gingen zitten op een zetel na het hele gebeuren van het concert, onze stemmen hadden ons leven nog kunnen redden maar nu hadden we niets meer. We konden alleen maar even praten en dan stoppen.
Vanity keek bang. "wat is er?" vroeg ik. "KIJK ACHTER JEEE " riep ze met een heese stem. niets minder dan TOM KAULITZ zat in mijn haar te snuffelen. Hij stonk naar alcohol. Snel wou ik hem helpen toen hij op de grond was gevallen. "Waar is Bill?" vroeg ik aan Tom. Tom keek me aleen maar aan. " Hoi lekker ding!" Ik walgde ervan. Snel liet ik hem los en ik Pakte mijn gsm en ik belde papa op. Ik verwittigde hem dat ik even een jongen weg deed en dat ik daarna naar huis kwam. Ik pakte met Vanity Tom op en we liepen naar buiten. we namen een taxi en we gingen naar een hotel. Tom sliep met zijn dread op mijn schoot. ik vond het wel erg voor die rakker. ik wreef met mijn hand over zijn wangen. Even later sleurde ik Tom uit de taxi. "Ga jij maar al naar huis" zei ik tegen Vanity. Ik liep met Tom naar zijn hotelkamer. Opeens bleef hij gewoon staan. " Bedankt " zei hij tegen me. IK knikte. " geen dank " Tom kwam achter me staan. ik durfde hem niet aan te kijken. hij gleed met zijn handen over mijn armen en ik ademde sneller en sneller.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?