Welk mythisch wezen ben jij?

Er zijn vele Mythische wezens, op welke lijk jij?

Mogelijke uitkomsten

Draak (943 x uitgekomen)

De draak is een sluw en kwaadaardig wezen. Dit dier is trots en erg krachtig. Iedereen is bang voor deze gevaarlijke dieren en daardoor heeft hij veel macht maar ook veel respect.

Eenhoorn (529 x uitgekomen)

De eenhoorn is prachtig en mysterieus. De eenhoorn lijkt onschuldig en lief maar schijn bedriegt want een eenhoorn kan alleen ontembaar en kan alleen getemd worden door iemand met een zuiver hart.

Weerwolf (2145 x uitgekomen)

Een weerwolf is een mens die bij volle maan in een wolf verandert. Weerwolven hebben veel kracht en zijn gevaarlijk en meedogenloos. Een weerwolf heeft sterk ontwikkelde zintuigen en scheurt met gemak mensen en dieren in stukken.

Vampier (384 x uitgekomen)

Een vampier is een wezen met vlijmscherpe tanden die alleen kan overleven door menselijk of dierlijk vloed te drinken. Een vampier heeft bovennatuurlijke krachten bijvoorbeeld een uitzonderlijke lichaamskracht en snelle reflexen de mogelijkheid om iemand te kunnen hypnotiseren en ze kunnen in een vleermuis veranderen.

Heks (kwaadaardig) (1239 x uitgekomen)

Een heks is een vrouw die magische krachten heeft.
Ze heeft geneeskundige krachten en kan voorspellingen doen. Ze kan andere mensen ook beheksen en een vloek over ze uitspreken en ze kan toverdranken brouwen. Ze kan vliegen op een bezem en is meestal in het gezelschap van een zwarte kat (het ongeluks dier)

Fee (2286 x uitgekomen)

Een fee is een mooi wezen. Ze heeft vleugels en kan toveren. Feeën zijn goedaardig en hebben magische krachten. Ze willen graag andere helpen en hebben meestal een goede band met de natuur

Elf (1574 x uitgekomen)

Elven zijn aardige wezens die vechten met pijl en boog. Ze hebben een sterke band met de natuur en dieren. Ze hebben soms geneeskrachtige krachten. Ze hebben puntige oren en wonen in bossen. Ze beschermen de natuur en zijn erg trouw. Als ze iets hebben beloofd komen ze het altijd na.

Dwerg (357 x uitgekomen)

Dwergen zijn sterk en strijdlustig. Ze zijn dol op sterke drank en zijn altijd grappig. Ze hebben een ochtendhumeur en worden niet graag beledigd. Dwergen vechten meestal met een bijl.

Statistieken

Statistieken

Reageer (79)

  • Mastani

    Vampier , klopt helemaal

    6 jaar geleden
  • Bloemenmeisje

    *leuker

    8 jaar geleden
  • Bloemenmeisje

    Elf :) Jeej maar unicorns zijn nog leuke ;)

    8 jaar geleden
  • esmay10

    Een fee klopt heele maal

    9 jaar geleden
  • Elsketjee

    Wolf elven zijn ook cool

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?