Wat voor bratz pop ben jij?

zie titel xD

Mogelijke uitkomsten

Cloë (56 x uitgekomen)

Jij bent een echte cloë!
Cloe is een echte mode-pop. Ze houdt heel erg van shoppen. Ook houdt ze van make-up enzo. Soms maakt ze zich té druk om iets. Maar ze is natuurlijk erg aardig. Cloe's bijnaam is Angel, zo heet ze omdat ze lief is. Haar vriendje is Cameron en haar stopwoord is: NIET COOL!

Yasmin (34 x uitgekomen)

Jij bent een echte Yasmin!!
Yasmin is een echte dierenvriendin. Ze houdt heel erg van dieren en de natuur. Ze is erg goed in Yoga en Karate. Ze vindt het ook erg leuk om voor de tijdschrift te schrijven. Haar bijnaam is Pretty Princess, want vroeger had ze een knuffel-kikker die zij kuste, want dat doen prinsessen vaak en toen hadden haar vriendinnen haar Pretty Princess genoemd. Haar vriendje is Eitan en haar stopwoord is NIET COOL!

Jade (46 x uitgekomen)

jij bent een echte jade!
Jade is een hele aardige meid. Ze heeft vaak wel problemen, maar is erg dapper! Ze houdt van skeeleren en haar vriendinnen. Haar huisdier heet Mieka (haar poesje). Jade's bijnaam is Cool Cat, omdat ze heel erg van katten houdt. Haar vriendje is Dylan en haar stopwoord is: NIET COOL!

Sasha (65 x uitgekomen)

Jij bent een echte Sasha!
Sasha is een erg stoere meid. Ze houdt heel veel van hip-hop muziek. Ze kan goed rappen. Sasha's bijnaam is Bunny Boo, omdat ze erg van hip-hop houdt. En haar stopwoord is: LOVE IT!

Statistieken

Statistieken

Reageer (16)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?