welke superheld ben jij

als jij een superheld zou zijn, welke krachten zou je dan hebben......

Mogelijke uitkomsten

spiderman (3 x uitgekomen)

Grappig, stoer en slim? absoluut spiderman. Met jou webschieters (die je ook nog eens zelf gemaakt hebt), spider tintels, veel sterker en behendiger en de gave tegen muren te plakken wordt jij vast een van new yorks beste superhelden.

The Flash (0 x uitgekomen)

zo snel dat je over water kut rennen, door de geluidsbarrière gaat en ook nog eens kan tijdreizen ( alhoewel met de tijd knoeien een slecht plan is. )
als de flash ben jij de snelste persoon ter wereld. van een doodnormale detective bij de politie, getroffen worden door bliksem en dan opeens super snel zijn. central city boft maar met een held zoals jij.

The Green Arrow (2 x uitgekomen)

Na vijf jaar lang op een onbewoond eiland vast te zitten heb je wel heel veel geleerd, jagen, pistool schieten, vechten, maar het allerbeste ben jij in pijl en boog schieten. Met de groene capuchon ben jij onherkenbaar voor iedereen in star(ling) city. Met behulp van jou vrienden die ook nog eens in je team zitten kun jij elke vijand aan. Geen boef of schurk zal of durft de stad nog onveilig te maken nu dat jij er bent.

white tigress (4 x uitgekomen)

lenig en snel, moedig, de krachten van een tijger. Je krijgt je krachten van je tijger amulet dat generatie op generatie wordt doorgegeven. Bof jij even.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?