CarCrash 10

En hier dan weer deel 10.. Terwijl deel 8 en 9 nog door niemand gelezen zijn, maargoed xD

Mogelijke uitkomsten

Ongeluk in de speeltuin (16 x uitgekomen)

Georg POV
Shana gaat op een schommel zitten en ineens geef ik haar een flinke duw van achteren, waardoor de schommel de lucht in zwiert. Hij gaat hoger dan ik gedacht had, want Shana vliegt eraf als hij omlaag komt en knalt met haar kop tegen de schommel. Kwaad kijkt ze me aan en zegt: "En bedankt, hoor!" Ik merk dat ik me schuldig voel, terwijl ik tegelijker tijd ineens ook duizenden vlinders in mijn buik voel. Zou ik haar dan leuk vinden? Ik ben toch niet verliefd op haar?
Mijn gedachten worden weer terug gehaald naar de realiteit als ik Shana kwaad hoor roepen vanaf de grond: "Nou, helpt iemand me nog omhoog of hoe zit dat?"


Ashley POV
Ik loop naar Shana toe en trek haar omhoog, maar Shana geeft me met haar goede hand een dreun op mijn kop en zegt: "Nee, niet jij, oelewapper, Georg moet me omhoog halen!" "Oh", zeg ik droog terug. "Sorry."

Shana POV
Koppig als ik ben laat ik mezelf weer op de grond vallen. Ik steek mijn hand uit en Georg trekt me recht. Ik lach. “Dankje” zeg ik en ik spring weer op de schommel. Ik kijk even rond. “Wip!” Gil ik en ik ren er heen. Georg volgt me. Ik begin te wippen. “Georg! Wip gezellig mee!” schreeuw ik en iedereen begint te lachen. “Wat?” vraag ik, maar nog geen 5 seconden later snap ik al wat ik zei. Ik begin te lachen en val van de wip af. “Auw!” schreeuw ik door mijn lach heen, maar lach dan verder.

Bill POV
Ik trek mijn wenkbrauw op als Shana van de grond naar de glijbaan rent en zeg: "Weet je zeker dat jij weer beter bent?" Ze glijdt van de glijbaan af en knikt. "Zeker weten", zegt ze met haar mond vol kauwgom.
Ze springt bij Georg op de rug en roept: "Hup paardje, rennen!"


Georg POV
Ineens springt Shana op mijn rug en roept dat ik moet rennen. Ik schud mijn hoofd en zet haar weer op de grond.
"Nee, nu niet. We gaan jou eerst na laten kijken."
Shana kijkt me met pruiloogjes aan en smeekt: "Maar er is niks mis met mij hoor, echt niet. Ik doe wel weer normaal."

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?