Villa Pilla.

Je was aan het wandelen in het bos (vraag me niet waarom) toen je opeens een groot huis tegenkwam. Het zag er onbewoond uit en je moest gwn ff kijken. Je ging dus naar de deur, die was open. Je stapte naar binnen en BOEM de deur viel achter je dicht. Kom je er nog uit?

Voor deel 2 kijk bij Mose3

Mogelijke uitkomsten

Buiten. (16 x uitgekomen)

Je loopt de trap af en komt uit in een kelder, achter je hoor de steeds dichterbijkomende voetstappen. Snel ren je verder. Tot je ergens boven je licht ondekt. Een luik! Maar hoe kom je boven? De voetstappen lopen nu rustig door de kelder heen. Je moet dus snel iets bedenken. Dan zie je een half kapotte ladder. Je neemt de ladder mee naar het luik zet het eronder tegen de muur en klimt klimt klimt klimt klimt klimt en klimt en je bent boven! Je probeert het luik open te maken. Na 2x proberen lukte het en je bent buiten! Je kijkt nog snel even naar beneden voordat je wegrent en ziet nog net een man gekleed in het zwart in de kelder staan.

Gevangen. (9 x uitgekomen)

Je loopt de trap af en komt uit op nóg een gang. Snel loop je door want die voetstappen gaan maar niet weg. Je probeert alle deuren maar alles zit op slot. Tot je bij de laatste deur aankomt, die gaat wel open. Snel loop je naar binnen maar dat kon je beter niet doen. De deur valt achter je in het slot. En het is donker. Je hoort iemand bonken op de deur. Snel verstop je je achter de bank. De deur gaat open maar je kan niet zien wie het is. Je hoort de deur weer dichtgaan en een sleutel die de deur op slot draai. Je zit gevangen.

Hulp. (11 x uitgekomen)

Je loopt de trap af en komt in een oud vies kamertje met een stoffige bank een stoffige stoel en een stoffige.. nouwja alles. Je hoort de voetstappen op de trap. Snel doe je de deur dicht maar fijn hij kan niet of slot. Je gaat er dus tegenaan staan. Er klopt iemand op de deur. "Hallo?" Klop. "Hallohoohh" "Sjezus kind doe die deur open" Je kijkt door het sleutergat en er je ziet een broek? "Wie ben je?" Vraag je dan maar. "Iemand die jou dit huis in zag gaan en je er nou uit probeert te helpen maarja als jij niet wilt dan.." Je gooit de deur open en staat voor een of ander mannetje van rond de 30. "Hoi" "Hoi" "Nou kom mee" zegt hij. 10 minuten later zijn jullie het huis uit.

Dood, (2 x uitgekomen)

Je rent van de trap af maar dat kon je beter niet doen, je struikelt en gaat zo vallend en rollend verder de trap af. Beneden aangekomen heb je een beetje erg veel blauwe plekken en een pijnlijke enkel. Je staat op maar na 2 stappen lig je al weer op de grond. "Geweldig" zeg je. Maar ook dat kon je beter niet doen. (Wat ben je toch lekker bezig) Want de voetstappen stonden stil maar nu begonnen ze weer te lopen. Kruipend en rollend probeer je vooruit te komen. Maar de voetstappen komen steeds dichterbij. Ze halen je in. Het laatste was je zag was een man in het zwart en een blinkend mes. Toen werd alles zwart.

Statistieken

Statistieken

Reageer (4)

  • SterreStarx

    BUITEN! Fieuw! Ik was bijna gepakt...:|

    1 decennium geleden
  • Sepulchrum

    Hulp. AAH een persoon!
    Leuke quiz ;)

    1 decennium geleden
  • Mose3

    gevangen(huil):(

    1 decennium geleden
  • Recidivism

    gevangen:(
    leuke quiz!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?