Welke tekenfilmfiguur ben jij?

Vind hier uit wie jij bent!

Mogelijke uitkomsten

Spongebob (6 x uitgekomen)

Jij bent Spongebob, de altijd vrolijke, joviale, opgewekte, hyperactieve, maar toch altijd gezellige Spongebob! Jij ziet altijd het zonnige in van situaties en laat je niet teveel op je kop zitten!

Jij bent Spongebob!

Patrick (4 x uitgekomen)

Jij bent Patrick Ster! Jij wast jezelf niet al te vaak, bent redelijk lui en niet al te slim, maar wel beresterk en je bent er altijd voor je vrienden als het hen een keertje tegenzit!

Jij bent Patrick!

Jimmy Neutron (11 x uitgekomen)

Jij bent Jimmy Neutron! Jij bent superslim, vindt vaak dingen uit en redt de wereld als je het weer eens verpest hebt...oeps? Je altijd trouwe viervoeter Flokkert staat je bij en is je beste vriend!

Jij bent Jimmy Neutron!

Rien (27 x uitgekomen)

Jij bent Rien! Jij bent niet al te slim, maar wel zo slim dat jij een van de prominentste aardlingen wordt op Zeenu. Jij bent niet te stoppen en houdt van actie! Oh, en Ultra Lord natuurlijk.

Jij bent Rien!

Timmy Turner (20 x uitgekomen)

Jij bent Timmy Turner! Jij bent een jongen met feeën-peetouders, hoe cool is dat? Je hebt een verschrikkelijke oppas en verwaarlozende ouders die toch wel van je houden (heeeel stiekem :3). Je bent niet heel slim en wordt gepest op school door Francis en Mr. Crocker. En toch houd jij je hoofd boven water!

Jij bent Timmy Turner!

Kas (0 x uitgekomen)

Jij bent Kas! Jij bent niet slim, niet knap, overal allergisch voor en je kan nergens tegen. Kortom: hoe kan jij in godsnaam leven? Ik vind het knap en daarom verdien jij een applausje! *klap klap klap*

Jij bent Kas!

Wanda (4 x uitgekomen)

Jij bent Wanda! Jij bent de slimme helft van de peetouders van Timmy, maar toch houd je van Cosmo. Je ruimt altijd alle troep op en wordt zwaar ondergewaardeerd. Tja, moeilijk leven he?

Jij bent Wanda!

Sandy (6 x uitgekomen)

Jij bent Sandy! Jij bent superslim, supersterk en superstoer! Je woont in een grote koepel en vindt daar dingen uit. Je bent vriendelijk tegen iedereen en behoudt je gevoel van Texas in je bloed.

Jij bent Sandy!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • KarmaHawkins

    Wanda.

    1 decennium geleden
  • Jaeger

    Timmy Turner.

    Yay? x"d

    1 decennium geleden
  • Xguitarlove

    Rien xD
    'Is niet zo slimm' < Doe vwo :$

    1 decennium geleden
  • xmarionie

    ik ben spongebob!
    whaha. (:

    1 decennium geleden
  • Misaki

    Ik ben Sandy! Whoohoo xD
    ~Xx~
    Misaki

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?