Laatste nimf op midden aarde(lotr serie!)'proloog'

Zie uitkomst^^

Ik wil 2 mensen op Quizlet waar ik nu de profiel namen van ben vergeten(xD)Heel erg bedanken wat hun verhalen hebben me heel erg geinspireerd xD


Maken maar XX

Mogelijke uitkomsten

Nimfen kind(huisje^^) (25 x uitgekomen)

Langzaam loopt de oude tovenaar met zijn grote troep orks naar de elfenstad Lothorien, want hij moet en zal het kindje krijgen!
De oude tovenaar loopt snel voor zijn leeftijd aangezien deze man al zeker vijfhonderd jaar oud is!

Later als ze de stad bereiken sluipt de tovenaar snel door de poort gevolgd door vijf orks, in een fractie van een seconde bukt hij en een elfen pijl suist langs zijn oor, de ork achter hem valt dood neer, het vecht signaal is gegeven brullend vallen zijn orks aan.Even slaat hij dit glimlachen gade, maar sluipt dan snel de poort door.

Door zijn snelheid en witte wapperende capé ziet en elfen jongen van een jaar of vijf de tovenaar zijn richting uitrennen snel steekt hij zijn voet uit en laat zo de tovenar struikelen en maakt daaarna dat die weg komt. Helse vervloekingen mompelt de oude tovenaar boos terwijl hij overeind krabbelt!

Dan valt zij oog op een oud klein wit huisje, met zijn ogen zoekend naar een ingang speurt hij het huis af als hij geen raam deur of gat vinden kan breekt hij het huis de muur die een paar seconden geleden nog stevig stond ligt nu als puin op de grond zonder enige moeite klimt de tovenaar naar binnen recht op het baby gehuil af het is een ander gehuil dan dat van een normale baby, het is zacht en een soort van melodie, een normale baby krijst het hele hebben en houden bij elkaar!

Opnieuw zoekt hij een deur en deze keer vind hij die zonder moeite,
Verbaast kijkt hij de lege ruimte in hem weet zeker dat hier het geluid vandaan kwam
Met een vinger knip schijnt er licht in de kamer en weldra vindt hij de wieg verbaast kijkt hij de wieg in, een meisje? Kraaiend trekt ze aan zijn lange baard en maakt vrolijke pruttel geluidjes een beetje raar is het wel dat Nimfen kind bedenkt de oude tovenaar terwijl hij zijn baard uit haar krachtige knuistjes probeert te bevrijden, Arrivé! Word er door het huis geroepen snel rent de tovenaar met het kind het huis uit de poorten door richting haar nieuwe thuis!
Isengard!

Bagger (6 x uitgekomen)

Bagger

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • IzakiShun

    HOOOOI mensjes
    Dit account is DOOD verklaart
    Ik ga met deze verder !!!!

    XXXX

    1 decennium geleden
  • Sick

    Nice.. (flower)

    1 decennium geleden
  • tapdeb

    Word best leuk! :)

    1 decennium geleden
  • zombiebitch

    awh schattig!! :P
    het word vast een prachtig vehaal.
    ik gaa snel deel 1/2 lezen :)

    x

    1 decennium geleden
  • LADYxBaBa

    Reactie(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?