Welk element past bij jou?

Wie kent er niet The Last Airbender met de 4 elementen; water, aarde, lucht en vuur? In ieder mens zit een stukje van allemaal. Maar welk element is bij jou het sterkst aanwezig?

Mogelijke uitkomsten

Water (11 x uitgekomen)

Blijdschap, woede, verdriet en angst. Je voelt het allemaal, en soms laat je je er een beetje teveel in meeslepen. Je bent een Water-mens.
Je bent bang gekwetst te worden en wil absoluut anderen niet kwetsen. Je hebt een hekel aan geweld en ruzie. "Vriendschap met iedereen." is jouw motto.
Je bent afhankelijk van andere mensen, je hebt sociale contacten nodig. Je wilt kunnen uiten wat je voelt naar iemand op elk moment van de dag.
Je hebt ook behoefte om alleen te zijn, want dan kan je pas rustig zijn en je ervaringen verwerken.
Water-mensen kunnen zich goed inleven in anderen, en laten zich leidden door hun intuïtie.

Lucht (10 x uitgekomen)

Je houd bijna niet op met kijken, praten en luisteren. Je bent een denker.
Een Lucht-mens blijft altijd een beetje op afstand. Als iemand je vraagt hoe je je voelt kan je daar vaak niet direct een helder antwoord op geven, omdat je het niet zo snel op een rijtje hebt.
Je kan met erg veel verschillende mensen overweg. Je kan een ander waarderen zonder dat ze het met die ander eens hoeven te zijn. Dat is een talent!
Een luchtmens kan niet tegen sleur en heeft veel behoefte aan afwisseling. Luchtmensen denken eerst voordat ze iets doen, of ze blijven denken omdat de ene gedachte een andere oproept, en weer een andere, en weer een andere...

Aarde (3 x uitgekomen)

Je bent praktisch, nuchter en realistisch. Je bent een Aarde-mens!
Voor de aardemens bestaan alleen die dingen die met de zintuigen waarneembaar zijn. Eerst zien en dan geloven.
Je wilt graag iets nuttigs doen, en je bezit zelfdiscipline en geduld. De Aarde-mens is bang voor het onbekende, en durft zich niet over te geven aan intuïtie. Daardoor ben je een beetje voorspelbaar.
De Aarde-mens is voorzichtig en wil graag verzamelen, vasthouden en beschermen.

Vuur (2 x uitgekomen)

Vuur betekent actie en emotie maar ook ego.
Als je iets doet doe je dat vanuit je emotie. Eerst doen, dan denken.
Een Vuur-mens bezit zelfvertrouwen en is optimistisch, ongeduldig, gericht op onmiddellijk resultaat. Je bent ook gericht op jezelf en kan zich moeilijk in anderen verplaatsen. Je doet wat je zelf wil en ziet gevoel een beetje als zwakte.
Je bent erg direct. Vuur-mensen overzien zaken in één oogopslag, en als je iets wilt bereiken, geef je jezelf 110%, en reken maar dat het je lukt!

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • minsung

    Whoehoe! Water ^^ Yes, hello my name is Katara(dance)

    1 decennium geleden
  • Aislin

    Het hoeft ook niet helemaal te kloppen :) Je hebt van alles wat in je.
    Ik kwam zelf ook uit bij lucht (A)

    Maar ik ben heel impulsief, dus ik doe van alles, en daarna denk ik: "Oh dat was niet handig! Wat ook niet handig is, is twee linker handen... Hoeveel roze olifanten zijn er?" (dance)

    1 decennium geleden
  • xMrsTommo

    Luchtmensen denken eerst voordat ze iets doen, of ze blijven denken omdat de ene gedachte een andere oproept, en weer een andere, en weer een andere...
    Die klopt niet bij mij ^^
    Maar die roode wel x"D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?