Ben jij trendy?

Hier kan je testen of jij hip bent. Ben je bij de mode? Heb je een eigen stijl? of heb je kleren die iedereen heeft? Kom er achter met deze quizlet!

Mogelijke uitkomsten

comfortabele girl (14 x uitgekomen)

Jouw motto: doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Het maakt jou niet zoveel uit hoe je er nou uitziet. Jij houdt van normale broeken en basic shirtjes. Kortom: Jouw kleding moet lekker relaxed zitten.
Handig natuurlijk, maar misschien een tikkeltje saai. Je mag best aan de buitenwereld laten zien dat jij hartstikke leuk bent!

Merken meisje (14 x uitgekomen)

Jij geeft graag veel geld uit aan kleding. Eigenlijk draag jij altijd merkkleding. Dat is altijd van goede kwaliteit en ziet er meestal ook mooi uit.
Maar je hoeft niet altijd zoveel geld uit te geven. Merken zijn mooi, maar bijvoorbeeld een zelfgemaakte ketting zou je outfit helemaal afmaken!

Crea bea (13 x uitgekomen)

Jij houdt van opvallen! En dat laat je zien met je outfits. Je weet er altijd wel iets creatiefs van te maken. Je kunt goed met de naaimachine overweg en je hebt altijd gedurfde kledingcombinaties aan. Door je zelfverzekerdheid staat het jou ook nog eens supergoed! Doordat je zo creatief bent kan het nog wel eens zijn dat anderen jou na-apen. Neem dat niet verkeerd op en geniet ervan dat jij een trendsetter bent!

Trendy lady (45 x uitgekomen)

Jij vindt: 'Every day is like a fashionshow.'
Je weet heel wat van de modewereld af. Je volgt de trends op de voet en hebt altijd als eerste de nieuwste en hipste kleding aan. Daar heb je ook plezier in. Super!

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?