Wat zou jij zijn geweest in een andere tijd? (Deel 1)

Deze Quizlet gaat over welk beroep of karakter je zou kunnen hebben gehad in een andere tijd.

Mogelijke uitkomsten

Vrouwelijke krijger (1 x uitgekomen)

Jij bent degene waar niemand een loopje mee neemt. In plaats van je persoonlijke krijger te zoeken, neem je je lot in eigen handen. Jij bent sterk en onafhankelijk. Je favoriete wapen zal een zwaard zijn geweest.

Vrouwelijke Jager (10 x uitgekomen)

Jij bent graag alleen. Je bent niet heel sterk, maar dat is voor jou geen probleem. Jij bent superslim en weet iedereen naar jou pijpen te laten dansen. Samen met jou pijl en boog en je verstand ben je onverslaanbaar!! miscchien staat de liefde ook wel om de hoek te kijken.

Vrouwelijke verleidster (6 x uitgekomen)

Jij bent geniaal. Jij bent knap en gooit dan ook al je verleidelijkheden in de strijd om te zorgen dat jij heelhuids thuiskomt. Over liefde hoef jij je geen zorgen te maken. Samen met je sneeuwwitte paard en je twee superknappe mannelijke dienaren die hun leven voor jou zouden opgeven kun jij alles aan!!

Vrouwelijke man (2 x uitgekomen)

Jij gaat nergens voor op zij! Zowel mannen als vrouwen vrezen jou. Ook al ben je dan niet de kanpste, iedereen aanbid je. Want jij bent de sterktste.Terwijl jij met je geweer de vijand killt, zal iedereen aan jou kant staan. Jij bent immers super betrouwbaar.

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Noah98

    vrouwelijke jager

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?