Wie ben jij van El tigre?

Niet veel mensen kennen eltigre (A) Maar als je het wel kent kun je deze quiz doen ! & Als je het niet kent kun je het ook gewoon doen:P.
Veel suc6(Y)

Mogelijke uitkomsten

Manny Rivera ( El tigre ) (19 x uitgekomen)

Jij bent Manny rivera 13 jaar oud. je bezit de krachten van eltigre. Je moet kiezen tussen goed en slecht maar je kan niet kiezen. En uiteindelijk welke kant? Je aller beste vriedin is Frida Saurez je gaat elke dag met haar om ! Meschien vin je haar leuk maar tja , dat licht eraan !

Rudolfo Rivera ( Wite Pantera ) (2 x uitgekomen)

Jij bent Manny's vader. Een echte superheld jij beschermd de stad tegen superboeven. Jij probeeer manny aan jouw kant de krijgen door allemaal goede dingen met manny te doen. Soms wil je over ze meest diepe gevoelens praten. En dan wilt manny het niet! Jij bent nog steeds verlieft op je ex - vrouw Maria jij vind haar een donzig wolkje maar zei niet.

Grootpapie Rivera ( Pumaloco ) (3 x uitgekomen)

Jij bent Pumaloco een echte superboef ! Jij probeert geld te stelen elke keer. En manny aan jouw kant te krijgen. Je bent wel de vader van Rudolfo Rivera. En jij bent een beetje gek daarom heet je Pumaloco. Want je bent een beetje Loco. En als je gemeen lacht moet je vaak hoesten . Doe het rustig aan !

Frida Saurez (10 x uitgekomen)

Jij bent Frida Saurez een meisje van 13 jaar oud. Je helpt manny in goede en slechte tijden.Je vind hem ook wel leuk ! Jij bent het blauw harige rock meisje want je houd van gitaar spelen en zit bij de band de atomische sombreos ! Jouw lievelings eten is Churros en een lekker broodje met hete chilli saus !

Zoe Avez ( Zwarte Cuervo ) (5 x uitgekomen)

Jij bent Zoe avez een meisje van 13 jaar oud. En een echte superboef. Je bent in het geheim Zwarte Cuervo en je hoort bij de gang van feeksen ! Met je moeder en je oma. Juillie haten de Rivera's maar vinden ze toch leuk. De moeder van Zoe zegt dat zei het uitgemaakt heeft met Rudolfo en maar hij heeft het uitgemaakt. Haar oma had een date met pumaloco maar hij ging vreemd. Zoe is op manny verliefd. En haar aardsvijand is Frida Saurez je kent haaar sinds de kleuterschool en vechten altijd om de speciale manny rivera! Meestal wint Frida omdat zij manny's beste vriend is ! En Frida irriteert zoe vaak !

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • KarmaHawkins

    El tigre xD

    1 decennium geleden
  • Griezmann

    Frida frikandel =']

    1 decennium geleden
  • darkwolfy

    Zoe Aves aka Zwarte Cuervo :)
    ik ben echt een hele grote zoe fan :p

    1 decennium geleden
  • CHILLEE

    Manny rivera!!

    1 decennium geleden
  • BloomDomino

    Zoe

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?