Ronaldo's daughter : a perfect live or not ? 4

maak het maaaar

oja en reacties zijn altijd welkommm .
misschien nog leuke ideetjes enzo?

x x x

Mogelijke uitkomsten

tell my BFF it. (37 x uitgekomen)

Gapend druk ik mijn wekker uit. Gadverdamme wat gaat het weekend toch altijd snel zeg. Met veel tegenzin sta ik op en pak wat kleding uit me kast, maar die tegenzin verdwijnt alweer gauw als ik eraan denk dat ik vandaag aan Mandy ga vragen of ze mee wilt naar Frankrijk. Ik doe nog snel me make-up en me haar, en loop dan naar beneden voor het ontbijt. Goedemorgen pap, ik loop naar hem toe en druk een kus op zijn wang, snel pak ik een broodje en prop hem in me mond. goedemorgen lieverd hij kijkt me lachend aan als ik allemaal dingen aan het brabbelen ben met mijn mond halfvol. Als ik van Olivia mijn schoollunch heb gekregen, zeg ik iedereen gedag en stap op mijn scooter, op naar school. Ik heb net mijn scooter weggezet als ik wordt geroepen. Ik kijk om en zie Mandy op een afstand staan zwaaien, naast haar staat Frank, er komt een brede lach op mijn gezicht, als ik Frank zie, het is ook al zo lang geleden, ik zwaai terug en loop naar ze toe. Ik geef Mandy een knuffel en Frank volgt. Frankieeee wat heb ik jou een tijd niet meer gezien en ik omhels hem steviger, Mandy staat lachend toe te kijken. ik ben ook blij om jou te zien hoor meis, alleen ik wil wel graag blijven leven hoor ik hem lachen. O sorry het spijt me, ik wist niet dat ik je zo hard vast had. We staan nog even gezellig te praten als de bel gaat. We zeggen Frank gedag, en lopen naar het lokaal, daar vraag ik Mandy wel of ze mee wilt. Mandyyyyy zeg ik op een glimlachende toon, als we in de klas zitten. ja wat is er? zie ik haar lachend zeggen. Nou kijk, ik ga volgende maand met me vader naar een camping in Frankrijk. Ik wordt onderbroken door haar. haha grapje zeker, jullie kamperen? Je vader hield daar toch helemaal niet van? nou blijkbaar vind hij het toch wel leuk, want hij heeft al geboekt op een camping. omg, echt wat gaaf, sinds wanneer weet je dat? sinds gister pas hoor lach ik, maar ik was nog niet klaar, ik mag iemand meenemen en ik wou vragen of jou misschien zin hebt om mee te gaan? IK? Aaaaaa serieus? Ah dat laat me echt zo gaaf, ja tuurlijk wil ik mee! ik lach om Mandy haar vrolijke reactie, mooizo dus dat is afgesproken vraag ik aan haar? Ja zekers, ik ben van de partij hoor, Franceeee here we come!
Het hele lesuur en die daarna praten we over Frankrijk, wat we allemaal moeten meenemen en wat we allemaal gaan doen.
In de pauze lopen we naar buiten, naar het grasveld toe, het is ook zulk lekker weer, zonde om dan binnen te gaan zitten. Al gauw zijn we niet meer alleen en komen Davey en Frank er ook bij zitten, ik geef Davey een dikke kus. hee lievie lacht hij. Meer kan hij niet zeggen, want Mandy begint met glimmende oogjes te vertellen over Frankrijk. vet cool ouwe, gaan jullie met z’n tweeen? Of gaan er nog meer mensen mee? neehee, we gaan niet met z’n tweeen gek en ze geeft Frank een kleine tik op z’n arm. Chanel’s vader gaat ook mee, dus zijn we met z’n drieeen. Het wordt echt helemaal geweldig, lekker jongens spotten he Chan! ik kijk naar Davey, alleen hij is niet zo blij met die zin, hij kijkt een beetje verdrietig, vind je het gek ik ben ook 3 hele weken weg. Mandy praat ondertussen verder met Frank en ik ga iets dichter bij Davey zitten. Vind je het heel vervelend dat ik 3 weken weg ga, vraag ik zachtjes aan hem. nee Tuurlijk niet, ik ben heel blij voor je dat het weer klikt tussen jou en je vader, en ik vind het heel leuk dat je op vakantie gaat, alleen 3 weken is zo lang, ik ga je dan zo missen en met al die franse jongens daar, ik hoop maar dat het goed gaat. hee schatje, niet zo onzeker, ik red me echt wel daarzo hoor, laat die franse jongens maar lekker stikken, ik heb jou hier toch, en 3 weken is lang, maar we overleven het, ik weet het zeker lach ik. Er komt ook weer een kleine glimlach op zijn gezicht. maar pas je wel op vraagt hij onzeker. Ja Tuurlijk pas ik op, vertrouw me nou maar, er gebeurt daar echt niks, maar zorg jij nou maar dat er niet hordes meiden achter dat knappe koppie van jou aanlopen, zoals Shannen. o maak je daar maar geen zorgen hoor, die Shannen is een ongeloofelijke slet, daar zul je mij echt niet mee zien, en ik heb jou toch, je moet mij ook vertrouwen en net zoals je al zei, die 3 weken overleven we wel. en hij geeft me een kus. We zitten nog heel even te praten, als de bel gaat, we nemen afscheid en gaan opweg naar de laatste 2 lesuren.
Eindelijk zijn die 2 lesuren afgelopen, en heb ik de Maandag ook weer overleefd, ik zeg iedereen gedag en rijd naar huis toe.

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

  • XsweetdreamX

    snel verder!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Dreamability

    verder,,,,,

    laat me wat weten als de volgende er is please!

    Xx

    1 decennium geleden
  • tamaratjuh

    verderrrrrrrrr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?